/Sibiu/Restaurant

Grădina Restaurant Sibiu

Bulevardul Victoriei 34, Sibiu 550024, România

Grădina Restaurant Sibiu
Restaurant
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4QR+FX Sibiu, România
+40 369 454 500
gradinasibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stoian Gabriela
Stoian Gabriela2 ani în urmă
Local frumos,curat, am fost serviti cu amabilitate, ciorbele au fost bune, dar 'burgerul de pui ' din meniul zilei ( intradevar la 15 lei) era defapt un sendvis cu snitel, cartofii sunt congelati si s a simtit la gust.
Andrei Paul Postolache
Andrei Paul Postolache2 ani în urmă
Am fost la o masă in familia extinsă. Am primit o ofertă mulțumitoare pentru un meniu de grup. In locație am fost doar noi, muzica a fost plăcută și ospătari profesioniști. Mâncarea a fost foarte buna si mai mult decat suficientă. Foarte mulțumiți, ne vom întoarce cu siguranta.
George
George2 ani în urmă
Foarte frumos, relaxant si mancare buna.preturile sunt si ele bune!Recomand acest loc. Cu toate ca de la distanta Sibiul pare un oras scump, nu este, chiar este foarte accesibil. Se poate adauga lejer pe harta oricarui vizitator din Romania sau din exterior
Andrei Lupu
Andrei Lupu2 ani în urmă
Not bad, not great.

Ce mi-a plăcut:

-gradina in sine și felul cum acesta a fost organizata pe mai multe niveluri
- sortiment bogat de bere
- faptul ca nu este situata în centru
- ospătari politicoși

Ce ar putea fi îmbunatatit:

- timp mare de așteptare. Am primit ciorbele după ~20 minute și au sosit clocotite
- volumul prea tare al muzicii de pe fundal. Nu e prea distractiv să-ți sara ciorba din lingura atunci când rulează Despacito pe fundal. Poate părea un lucru nesemnificativ, dar atunci când muzica e prea tare sa generează o zarvă inutila deoarece oamenii nu se mai înțeleg între ei și încep sa vorbească din ce în ce mai tare
- muzica : de la Despacito la Sweet Child of Mine. Dacă-mi permiteți un sfat simplu : intri pe YouTube, cauți o compilație de jazz covers si o lași sa ruleze pe fundal la un volum decent.
Sebastian
Sebastian2 ani în urmă
Pestele nu a fost gatit bine si nu era curtat bine.
I-am spus unei chelnerite sa inchida lampa de caldura care era deasupra mea si a spus ca nu pentru ca trebuie sa se mai incalzeasca aerul(chiar daca erau mai multe lampi care functionau)
Ioana Iuliana fagadariu
Ioana Iuliana fagadariu2 ani în urmă
Am fost la gradina în 2 aug pe la 8 PM, am fost o masa de 12 pers. Prima impresie proasta este ca am stat aproape 10 min la masa singura pana sa rog pe cineva sa îmi aducă un meniu. A doua impresie proasta este ca am stat toate persoanele la masa timp de 2 ore aproape pana sa vina sa ne ia comanda de mâncare, în condițiile în care când a venit și a luat comanda de băuturi, o persoana a întrebat dacă ne ia și comanda de mâncare și nu ne-a băgat în seama. Din câte am înțeles pe tura cealaltă este servirea exceptionala. I am lăsat tipei un tips de 30 de lei dar nu merita nici măcar 1 leu. Sa nu vii tu la masa timp de 2 ore sa întrebi măcar dacă dorim ceva de mâncare, asa dezinteres.
Alex Arhire
Alex Arhire4 ani în urmă
Nu recomand aceasta locație! Am comandat un Burger double cheese care conform meniului conține vita Angus, in schimb am primit un burger cu carne tocată și cu gust de mici făcută "în sânge". Total dezamăgit de această experiență!
Todor Claudiu
Todor Claudiu5 ani în urmă
O locatie frumoasa, un loc unde poti manca bine si la un pret bun. Am sa incep sa notez locatia in functie de: 1) Igiena: 5stele- o locatie unde curatenia este la ea acasa (cel putin cea vazuta de client) ; 2) Personal/servire: 5stele- nu a trebuit sa asteptam foarte mult ca sa fim serviti, iar ospatari stiau sa zambeasca :) ; 3) Locatie: 4 stele- aceasta nota o primeste din cauza faptului ca nu sunt locuri de parcare pentru clienti; 4) Mancarea: 4 stele- iar pozele vorbesc de la sine; 5) Calitate/pret: 4stele- pozele vorbesc de la sine. Nota finala 4.4 stele.
Locații recomandate