/Sibiu/Restaurant

La Cuptor

9 Mai 7, Sibiu 550201, România

La Cuptor
Restaurant
4.7
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5X2+WF Sibiu, România
+40 743 897 964
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–23
Marți: 13–23
Mirecuri: 13–23
Joi: 13–23
Vineri: 13–23
Sâmbătă: 13–23
Duminică: 13–23
Scrie o recenzie
Alex Povarna
Alex Povarna2 ani în urmă
Extrem de bune toate preparatele, mai ales ca se gasesc unele mai deosebite precum: tocanita de obrajori de vita, maduva de vita, foies gras f gustos, rasol de miel cu un super pireu si o Supa de Ceapa SENZATIONALA. Recomand pentru oricine ajunge in Sibiu. Am mancat in fiecare zi la ei.
!Minusuri se cam simte mirosul de mancare in sala, cred ca nu se ventileaza bine fiind cuptorul acolo.
Din tot ce am mancat singurele care au fost de slaba calitate: Coastele de porc f uscate si cam fara carne pe ele, NU le-as recomanda.
De abia astept sa ajung in Sibiu sa mai mananc aici!🥰👏
Onofrei Andreea Teodora
Onofrei Andreea Teodora2 ani în urmă
Cred ca as fi stat o vesnicie pana sa ma hotărăsc ce sa comand din meniul @lacuptor dacă nu as fi primit recomandarea unei prietene pentru: PULPA DE RATA CU OREZ NEGRU CREMOS.
Nu, nu strigam la voi 😂 Doar voiam sa accentuez faptul ca asta e o super combinație.
Ador confit-ul de rata iar la @lacuptor am descoperit cât de bine se impaca cu orezul negru cremos.
Nu veti găsi aceasta combinație exact in formula asta in meniu, însă personalul e foarte amabil si poate face un mix&match la cererea voastră.
Mi-a plăcut si atmosfera si servirea care au desăvârșit experiența @lacuptor.
Cu siguranța o sa le mai fac vizite ptr ca nu am reușit sa gust măduva cu sare Maldon care părea atracția localului. 😊

UPDATE 16.01.2022
Am revenit La Cuptor ptr ca măduva rămăsese negustata. Și ce bine am făcut ca m-am întors. Totul a fost delicios.
1. Măduva a fost foarte buna așa cum ma așteptăm.
2. Orezul negru cremos așa cum îl
Știam deja: minunat.
3. The real deal ptr mine a fost supa de ceapa. Excelenta in combinație cu branza gratinata. Exact ce trebuie.
Camelia Geo
Camelia Geo2 ani în urmă
Mancare delicioasa.pastravul și mamaliga fff bune .a mai mancat fata mea o supa de ceapa delicioasa.fiind fan de aceasta supa a spus ca e cea mai bună din cate a mancat.deserturile foarte bune.servirea ok.felicitari.recomand dacă vizitați Sibiul.
Dumitru Ursu
Dumitru Ursu2 ani în urmă
Mâncare excelentă, atmosferă faina și servire impecabilă. Recomand oasele cu măduva la cuptor, o porție pentru două persoane.
Dana Yry
Dana Yry2 ani în urmă
Locatie mica ,intima ,primitoare ,meniu “scurt si la obiect “
meniuri aparte de alte locatii ,te imbie la incercat ,aproape tot ce au !
a fost o incercare ,incercare care ne a last placut impresionati
merita sa serviti o cina
supa de vita e foarte faina ,faptul ca le scoate din cuptor iti deschide papilele gustative 🤓
chestii ce le mancam des ,aici par mai interesante datorira modului de a le baga si in cuptor la incalzit si prezentarea face tot
recomand o incercare ! noi vom reveni !
felicitari pt prezebtare si acest “altceva “
George Popazu
George Popazu2 ani în urmă
Mancare fără gust , Măduva cu gust doar pe deasupra datorită unor simple bucatele de usturoi, unele părți din înterior au fost chiar nefăcute spre reci , Coaste arse rău pe exterior și crude pe interior cu o textatura tare , pareau a fi reîncălzite , cartofi Chips cu ulei pe ei , Piept de rata crud ( voia sa fie in sânge sau preparat medium rare dar nu le a ieșit și era tare necesitând o mestecare foarte incomoda , iar pulpa de rata confiata era aproape carbonizată și cred ca reîncălzită , o textura foarte tare , toate garniturile reincalzite , mâncarea a lăsat de dorit , ma așteptam la mai mult , fiind turist și pentru prima data in vizita aici , alegând acest local
după recenzii si recomandarea unui localnic angajat la un hotel , eu personal nu m as mai întoarce la acest restaurant ! Personalul un pic
cam atotștiutor in ale gurii și vinuri :) ! Rețetele
Suna bine dar e nevoie de multă atenție pentru a fi elaborate corect , sper sa va ajute acest mesaj , chiar merita o îmbunătățire deoarece rețele sunt speciale ! Din păcate asta a fost experiența un pic deranjantă trăită de noi la cina , poate nu e in general așa , noi am fost intr o zi de marți ! Apropo ospătarul a ținut sa ma contrazică ca acele coaste erau totuși făcute ca la carte , nu am comentat nimic , totuși nu ni le au trecut pe nota , dar am fost un pic deranjat ca mi s a reproșat cumva ca erau așa cum trb sa fie ! Le ați comanda după cum arată in poza? …. Nu as fi lăsat nici o recenzie dacă personalul ar fi fost mai atent, a lucra in domeniul ospitalității
intr un oraș turistic înseamnă a fi foarte amabil indiferent de situație , eu consider ca și dacă nu am dreptate asupra preparatului nu trebuia sa fiu contrazis sau atenționat in asa fel , pe lângă acest aspect , când am refuzat coastele dl ospătar a ținut sa se exprime către colegi cam așa : …” s a saturat cu măduva și d asta le refuza “ , eu auzind. Mult succes !
Maties Florin
Maties Florin2 ani în urmă
Ce pot spune? Totul a fost sublim, delicios și de nota 10. Locația deosebita, cozy , servirea deosebită . Am consumat un păstrăv deosebit, iar ca și desert fagure de ciocolată pe pat de aluat. Papilele gustative au luat-o razna , recomand cu încredere acest restaurant dacă doriți să aveți o experiență culinară deosebită. Atmosfera și muzica asemenea meniului .La cuptor ne vom întoarce.
Comanescu Carmen
Comanescu Carmen2 ani în urmă
Mancare foarte bună, servire rapida, preturi bune.
Locații recomandate