/Sibiu/Restaurant

The Gallery

Strada Nicolae Bălcescu 37, Sibiu 550159, România

The Gallery
Restaurant
3.4
867 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VX+CX Sibiu, România
+40 369 429 864
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Petru Munteanu
Petru Munteanu2 ani în urmă
Extrem de protoaste atat serviciile cat si mancarea , pizza la fel de proasta ca una congelta de la lidl doar ca la un pret de 3-4 ori mai mare , o ciorba super acra de veche ce era si niste paste carbonara mediocre la un pret pompat , acasa un copil de 12 ani le ar face mai bine decat un bucatar , ma gandesc ca bucatarul era acelasi cu chelnerul altfel nu mi pot imagina de unde atat neprofesionalism ! halal
MArius CO
MArius CO2 ani în urmă
Mancarea rece, astepti 30 de min să iți ia comanda, nu recomand. Pacat de local, ambient si design foarte frumos. Nope!
Bogdan Negru
Bogdan Negru4 ani în urmă
Am intrat in acest local cu sotia si copilul pentru a servi o cafea. Cum nu a venit nimeni sa ne ia comanda m-am decis sa merg personal la bar (la 3 m distanta de masa) pentru a grabi comanda. Ajuns acolo - surpriza, angajatii se scuzau ca "eu am prea multe mese", "eu sunt la mesele de afara", etc. Pana la urma toti m-au pasat la barman care efectiv nu m-a bagat in seama cu toate ca am cerut insistent, dar politicos, sa imi ia comanda.... Vazand "pofta de munca" a angajatilor am decis sa plecam.
Imi pare rau ca am pierdut timpul la voi in local!
Ps: toaleta este infecta!
Alexandra Rotaru
Alexandra Rotaru4 ani în urmă
Un loc de evitat, experienta a fost DEZAMĂGITOARE!! Mesele erau lăsate nestranse intenționat pt a nu se așeza clienții, timpul de așteptare pana sa ti se ia comanda sau pana sa ti se aducă un meniu nejustificat de lung, iar personalul foarte nepoliticos și arogant.
Când a fost rugat unul dintre chelneri sa aducă un meniu acesta a răspuns răspicat ca are treaba și din partea lui pot pleca toți clienții, nu-l interesează.
Irina R
Irina R5 ani în urmă
O surpriza placuta! Meniu bogat, servire ireproșabila, atmosfera placuta, in inima Sibiului! Am servit un brunch excelent!
Nicusor Moraru
Nicusor Moraru5 ani în urmă
Am sentimente amestecate legate de acest restaurant.
Mâncarea este bunicică, nu wow, dar am așteptat de mi-au ieșit peri albi, ca să nu mai zic că ospătarii, în jur de 3-4 pe puțin, parcă se făceau că nu te văd. Dacă nu eram așa înfometat și dacă nu ar fi fost un ambient plăcut, nu aș fi făcut niciodată acest compromis. Cred că 50 de minute am așteptat să ni se ia comanda, nu mai vorbesc de cât a mai durat până să și ajungă.
Cred că depinde de norocul fiecăruia când vine vorba de acest loc și experiențele pe care le oferă.
Andreea Gavriloaie
Andreea Gavriloaie5 ani în urmă
Localul arata foarte bine, foarte frumos amenajat. Personalul foarte amabil si servirea rapida, insa mancarea a fost groaznica.
Pl Scuti
Pl Scuti2 ani în urmă
Mâncarea este bună, nu este ceva ieșit din comun, dar e bună. Preturile nu sunt diferite de celelalte lucaluri din zonă. Cel mai urât lucru cu care te confrunți aici sunt angajații. Te pui la masă, după jumătate de oră vine ospătarul și îți aduce meniul. După altă jumătate de oră vine să îți ia comanda. Comanda ți-o aduce în funcție de cum gătește bucătarul :)). Îi ceri nota, mai aștepți jumătate de oră. Așadar, dacă ești o persoană care își respectă timpul, nu îți recomand acest local
Locații recomandate