/Prahova/Restaurant

Restaurant Hanul Dacilor Ploiesti

DJ101D, Tătărani 107059, România

Restaurant Hanul Dacilor Ploiesti
Restaurant
4.4
806 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
V2RV+4R Tătărani, România
+40 751 039 220
hanuldacilorploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: 12–21
Sâmbătă: 12–22
Duminică: 12–21
Scrie o recenzie
Ionut Tiberiu
Ionut Tiberiu2 ani în urmă
Este unul dintre restaurantele mele preferate. Daca un prieten din strainatate ar dori sa guste mancarea traditional romaneasca, aici l-as aduce cu siguranta. Si nu l-as aduce numai pentru mancare in sine ci si pentru decor si amabilitatea personalului. Am fost de cel putin 10 ori la acest restaurant si niciodata nu m-a dezamagit nici mancarea si nici servirea.
Pascu gabriela
Pascu gabriela2 ani în urmă
Cea mai bună bucătărie cu specific romanesc! Recomand cu multa încredere! Iar preturile nu sunt mari pentru calitatea oferita!
Purcaru Mădălina
Purcaru Mădălina2 ani în urmă
Cel mai frumos local rustic și mâncare buna😍
Cristina T
Cristina T2 ani în urmă
Ca si locatie este OK, are parcare proprie. Terasa este foarte frumoasa, racoroasa, cu elemente de decor traditionale. Atmosfera este una traditionala, iar personalul este foarte amabil. Au un meniu destul de cuprinzator. Este posibil ca unele mancaruri sa lipseasca in ziua respectiva, insa oricum exista mult mai multe optiuni de unde se poate alege. Portiile sunt destul de mari, doar platoul cu gustari reci a fost mai saracacios decat ne am fi asteptat. Am luat pranzul aici si ne am simtit foarte bine, singurul minus este poate mancarea, care ni s a parut foarte uleioasa...
Codrut Radu
Codrut Radu2 ani în urmă
Mâncarea foarte gustoasă, locația destul de bine amenajată, însă, dau 3 stele chiar dacă as fi vrut inițial să dau doar una, pentru muștele care m-au bâzâit în permanență la interior. Poate par ciudat, simandicos, spune-i cum vrei, dar nu e normal să fie așa! Sunt destul de deranjante în general, dar devin scârboase atunci când sunt asociate cu mâncarea și locul în care iei masa. Poate am fost eu un caz izolat, sper sa fie așa, dar asta chiar m-a deranjat. In rest a fost totul aproape perfect, mai puțin limonada care cred că e făcută și cu sare de lămâie!
OaNa OaNa
OaNa OaNa4 ani în urmă
Mâncarea super bună, servirea super singurul ➖ scaunele prea înghesuite și nu prea ai loc dacă ești fix nr de persoane care încap la o masa
Smecherie copil
Smecherie copil6 ani în urmă
Grădina ,terasa unde se servește masa sunt foarte frumoase .Mancare însă este scumpă și putina in farfurii.Un mare minus este faptul ca Dureaza foarte mult pana îți aduce mâncarea la masa .Un loc unde a doua oară nu mai revii .Carnea arsa in farfurie .
Stoica Mihai
Stoica Mihai2 ani în urmă
Mâncarea foarte bună si prețurile mai mult decât decente.
Locații recomandate