/Prahova/Restaurant

La Doi Frați

Strada 23 August 11, Slănic 106200, România

La Doi Frați
Restaurant
4.5
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WMP+6R Slănic, România
+40 729 818 702
la-doi-frati.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Ana Bunda
Ana Bunda2 ani în urmă
O servire bună, mincare foarte gustoasă și ieftină.
Victor Stan
Victor Stan2 ani în urmă
Servirea foarte rapida, iar ospataritele sunt tinere, amabile si dragute.

Terasa ar avea nevoie de niste imbunatatri, poate un mic redesign. Se cam vede uzura si impactul timpului. Plasele verzi sunt oribile, imi pare rau. Corturile de tip separeu in schimb sunt chiar dragute, sugerez sa inlocuiti terasa cu podea de lemn cu aceste corturi, ar arata mult mai finut si mai intim. Sincer nici numele nu ajuta, dar un rebranding e greu de facut.

Meniul e destul de simplu, are mici greseli de traducere in engleza (garnituri e tradus ca gaskets), dar fiind o locatie mica e bine ca nu au fost ambițioși cu meniul. Mai bine mai simplu si servit rapid, decat complicat si cu intarzieri.

Mancarea este buna. Nimic care sa te dea pe spate, simpla, fara pretentii. Cartofii prajiti din pacate sunt congelati, insa wedges sunt proaspeti, ceea ce este ciudat. Daca ai cartofi proaspeti curatati de ce sa nu ii prajesti? Carnea la gratar este buna, facuta bine. Am luat si cascaval pane si am fost surpins sa vad ca e facut de ei, si nu congelat. Limonada ok, cam dulce, dar macar e proaspata, nu e la sticla. Ketchupul e oribil, gelatinos, transparent si dulce, sugerez sa-l schimbati.

Selectia muzicala foarte decenta, ceva deep progressive house care merge la fix vara in fundal.

Per total a fost ok, insa nu am motive clare sa ma intorc, cel putin nu pentru mancare.
Adela Lucia
Adela Lucia2 ani în urmă
Servire promptă, personal amabil și mâncare excepțională ( aveți grijă la comandă, portiile sunt foarte mari , stomacul trb.sa fie pe măsură)! 😉 Prețuri foarte bune.👍
Unidoodlez
Unidoodlez2 ani în urmă
Mancare foarte buna si personalul amabil!
Adi a
Adi a2 ani în urmă
Ospatarul a fost foarte amabil, ne.a prezentat preparatele alese, ne.a intrebat de cat de lunga sa fie cafeau etc. Manacarea proaspata, facuta pe loc cu ingrediente de calitate si preturi poate prea mici. Baia foarte curata. Sigur revenim cand mai ajungem in zona. Succes!
Cosmina Rizea
Cosmina Rizea2 ani în urmă
Unul din cele mai bune restaurante la care am fost! Mâncare excelenta, preturi bune, servirea impecabila. Totul strălucește de curățenie. Super încântați de vizita, sigur o sa revenim!
Magdalena Radu
Magdalena Radu4 ani în urmă
Am fost impresionată de locație și ambient! Preturi avantajoase! Cu toate că nu avea ce am cerut totuși am mâncat pe saturate. Recomand pentru cei care doresc ceva ieftin,dar totuși de calitate!
Beatrice Bârgăoanu
Beatrice Bârgăoanu2 ani în urmă
Am fost La Doi Fraţi la recomandarea localnicilor (altfel aş fi trecut în continuare pe lângă terasă întrucât nu este vizibilă sau atrăgătoare). Mâncarea a fost proaspătă şi gustoasă, iar servirea promptă. Fiind afacere de familie, personalul este atent şi implicat. Recomand papanaşii cu dulceaţă de cireşe amare (făcută de ei).
Locații recomandate