/Prahova/Restaurant

Restaurant Orizont

Strada Basarabilor 20, Ploiești, România

Restaurant Orizont
Restaurant
4.2
368 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2VG+65 Ploiești, România
+40 720 690 400
restaurantorizontploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 12–22
Scrie o recenzie
DAN ANTONESCU
DAN ANTONESCU2 ani în urmă
Plăcut. Mâncarea bună. Personal amabil. Locație centrală.
IULIAN C
IULIAN C4 ani în urmă
Relaxat, calm, intim. Primitor pentru familii cu copii. Muzică bună, la un volum discret. Personal amabil, orientat către client. Șnițele gustoase, cartofi la cuptor foarte buni. Porții generoase. Apoi vine Burgerul. Care este foarte aproape să ocupe locul I în clasamentul meu, loc deținut pînă acum de ,,Gavroche" din Alba-Iulia. De ce doar 4*?

Pentru a lăsa loc de mai bine la următoarea vizită.
Mugurel sandru
Mugurel sandru4 ani în urmă
Am vrut sa servesc masă de prânz. Am făcut comanda, ospatarita spunandu-mi ca durează 30 min sau chiar mai puțin. După 40 minute am întrebat dacă mai durează, mi s-a spus că imediat ma servește. După încă 10 minute am fost informat că a fost o eroare si nu mi s-a transmis comanda la bucătărie si va trebui să mai astept. Deci 50 minute de așteptare pentru un snitel si o pulpa de pui la grătar. M-am resemnat si am plecat. Cu asa personal, poti sa ai cea mai gustoasă mâncare din oraș, degeaba.
Viorel Marina
Viorel Marina4 ani în urmă
O locație intima, unde se poate servi in doi sau cu prietenii o cafea, o bere , prânzul sau cina la niște preturi super acceptabile. O servire decentă si amabilă, discretă in cazul unor convorbiri de afaceri. Consumatorii de obicei persoane mature, civilizate, atmosfera asigurând intimatea fără perturbare. Recomand snitelul prahovean
Mihaela Cristina Buruiana
Mihaela Cristina Buruiana4 ani în urmă
Mâncarea a fost bună doar la meniul zilei unde spunea salată de murături,era doar un castravecior tăiat.Au întârziat să aducă platourile destul. Papanașii , s-ar putea îmbunătății rețeta, n-au fost prea buni! În relație calitate- preț ,mi s-a părut cam scump, având în vedere calitatea mâncării! În rest binișor!
Sound Of Freedom
Sound Of Freedom5 ani în urmă
Ambient plăcut.servire ireprosabila.muzica buna.locatie linistită.pizza delicioasă.Recomand !
Diversity Channel
Diversity Channel7 ani în urmă
De fiecare data când am mâncat a fost o mâncare făcută cu mult gust și suflet! Dacă vreți o masa bună, garantez ca nu veți fi dezamăgiți! Asa ca va urez de pe acum poftă bună!!!
Loredana Manta
Loredana Manta2 ani în urmă
Doar pentru o cafea și-un vin-ars "Brâncoveanu", dar m-am simțit minunat (nu de la vinars, ci datorită personalului discret și plăcut😉)!
Locații recomandate