/Prahova/Restaurant

Restaurant Prestij Ploiesti

Strada Bobâlna nr. 1, Ploiești 100330, România

Restaurant Prestij Ploiesti
Restaurant
4.3
919 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2MG+RG Ploiești, România
+40 721 334 433
prestij.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Florin (Pipinol)
Florin (Pipinol)2 ani în urmă
Mancasem acum mult timp aici, si ne-a placut foarte mult mancarea, asa ca azi am revenit.
Personalul foarte serviabil, de aici singura stea.
Am comandat bere franziskaner dunkel, dupa ce am baut jumatate, m-am uitat pe eticheta si era expirata de 1 luna.
Dupa ce i-am zis chelneritei, ne-a spus ca azi le-a venit berea ... asa expirata. Asa ca prietenului meu nu i-a adus dunkel, i-a adus una normala care expira in octombrie (azi fiind 30 septembrie).
Eu mi-am comandat mexican steak. Jur ca nu am mancat in viata mea o mancare mai proasta la un restaurant ( 65 lei portia )
Vita din poza se vede cat de atoasa era, arsa jumatate, data cu un sos barbeque ieftin, probabil sa acopere arsura. De notat, ca m-a intrebat cum sa fie inainte si i-am spus medium.
Vita aia parea mai degraba scoasa dintr-o mancare fiarta multe ore si apoi arsa pe gratar. Legumele, jalnice si ele, o punga de congelate oparite.
Daca mi-ar fi povestit altcineva, as fi zis ca nu e adevarat in centrul orasului, la asemenea preturi. Dar nu conteaza pretul, nu as fi putut sa mananc mai mult nici daca mi-o dadea cineva pe degeaba. Pacat ....
Alexandra Pauna
Alexandra Pauna2 ani în urmă
"Tiramisu" = 4 piscoturi cu frisca la tub intre ele.... iar pretul aproape ca de italia :D
Drawing tips for beginners
Drawing tips for beginners2 ani în urmă
Clienta fidela, comandam aproape zilnic. Sun la 12 pentru meniul zilei, la ora 14 sun din nou,sa imi zica ca acum o pregateste, nici macar nu a plecat.(meniul zilei se pregateste de dimineata) Persoana care raspune la telefon mi-a spus pe un ton iritat ca au multe comenzi. Pai si eu cu ce sunt de vina? Eu comand pranzul si ajung sa mananc cina? Nici macar "ne cerem scuze" nu am auzit. Din aceasta cauza nu voi mai comanda de aici. Macar respect pentru persoanele care comanda des ar trebui sa aiba..
Iustin Mihai
Iustin Mihai2 ani în urmă
Mai mult de 15 minute până sa ne primim meniurile , asta după ce i-am căutat :) , 2 ciorbe primite la timp , 2 după ce au terminat primii de mâncat și am întrebat unde sunt ale noastre (+ încă 10 min ) , etc , nu recomand !
Vlad Rădulescu
Vlad Rădulescu2 ani în urmă
Loc ideal de iesit seara la o bere cu prietenii sau sa mananci cu familia.
De asemenea, exista un spatiu retras in caz ca vrei sa organizezi un eveniment cu numar redus de persoane.
Mancarea foarte buna.
Naomi Anghel
Naomi Anghel2 ani în urmă
Mâncarea cât de cât ok
Eu mi-am comandat o felie de tort cu biscuiți, dar mi s -a părut că doar designul era de ea, deoarece nu se simțea deloc proaspătă
Nu prea recomand!
Paula Cotoi
Paula Cotoi2 ani în urmă
Restaurantul e frumos, cu preparate variate, dar şi cu câteva minusuri. Am ales locul după ce am consultat meniul pe site, ca să ştim că găsim ce voiam să mâncăm. Surpriză! Meniul din restaurant nu e acelaşi (cel de pe site cred că e doar pentru delivery, cu prețuri uşor mai mici), dar cel puțin seamănă şi e la fel de variat. Am comandat o limonadă fără zahăr, am primit o limonadă...cu miere. Probabil trebuia să specificăm "neîndulcită". Nu am fost înțeleşi de chelner nici la comanda de mâncare, făcută de mine pentru 2 persoane (cealaltă persoană era la toaletă): o supă (am specificat că e pt mine), respectiv un fel principal (pt a 2a persoana). Felul principal nu a mai ajuns, căci chelnerul a crezut că şi acela e pt mine şi aştepta să termin supa. Dar nu a întrebat cealaltă persoană dacă vrea să comande. Supa de peşte (fructe de mare mai mult) - bună, cu plating frumos, totuşi nu conținea tot ce scria în meniu, dar avea câteva cioburi de cochilie de scoică.
Per total, atmosferă plăcută, dar impresia e că se vrea mai elegant şi mai sofisticat decât este.
Veronica Popa
Veronica Popa2 ani în urmă
Mâncarea extraordinara și amabilitatea d-nei Simona(sper sa nu greșesc numele) m-au determinat sa-mi promit ca voi reveni în aceasta locație cât mai curând posibil
Locații recomandate