/Prahova/Restaurant

Restaurant Pădurea Verde Păulești

DJ155, Păulești 107400, România

Restaurant Pădurea Verde Păulești
Restaurant
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2X43+J9 Păulești, România
+40 785 723 873
padureaverdepaulesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionela Toader
Ionela Toader2 ani în urmă
Aici se mănâncă cea mai buna mâncare❤️un loc liniștit, curat, personal amabil
Elena Dima
Elena Dima2 ani în urmă
Mâncare bună ambianta și personal foarte drăguț
Recomand cu mare drag
Ana stroie_ana@yahoo.com
Ana [email protected]2 ani în urmă
Personal amabil si prompt dar mancarea nu este cine stie ce.
Alina Vasilescu Boceanu
Alina Vasilescu Boceanu2 ani în urmă
De fiecare data a fost o experienta foarte plăcută, si venim aici de cel putin 10 ani. E adevarat ca fiind foarte spatios si gazduind si cate 3-4 evenimente odata, seara poate fi mai aglomerat daca doriti liniste, insa acesta e specificul localului.

Insa venim aici pentru atmosfera frumoasa, cadrul deosebit si spatios multumita grădinii si separeurilor si nu in ultimul rand, pentru preparatele foarte bune si personalul intotdeauna amabil si prompt🙂
Oanaghiraseoana@gmail.com oana
[email protected] oana2 ani în urmă
Am dat 3 stele, doar datorită locației, care este superbă. În ceea ce priveste patroana, nici măcar o margaretă. Mai degrabă, 1 mușețel. 😑 Am avut un eveniment pe 21 august. Tot ce au însemnat discutii preliminare evenimentului, la plata avansului, nu a mai avut valoare in seara evenimentului. Ne promisese ca vom fi singuri in foișor, când colo...surpriza. A trebuit sa impartim foisorul cu alți clienti. Stabilisem un numar de mese, surpriza a fost ca a trebuit sa regandim aranjarea invitatilor, sa ii inghesuim. Boxele formatiei indreptate catre mese, au reusit sa ne amestece toate gandurile. Patroana ne-a promis ca in jurul orei 9, intr-o pauza a formatiei, se poate da muzica putin mai incet, sa putem face o proiectie cu un video proiector, lucru care nu a mai fost posibil ( a refuzat sa ne mai permita asta, in conditiile in care in dimineata respectiva, ne.am pierdut 2 ore sa aranjam ecranul, sa tragem prelungitoare..)
Păcat de locație. Managementul ,lasa de dorit. Aproape ne-a stricat petrecerea.
Nausica Munteanu
Nausica Munteanu2 ani în urmă
Am servit masa de mai multe ori pe terase și în separeuri, între pomii mari și vegetația relaxanta. Ambientul este deosebit de răcoros vara. Bucătărie românească, servire amabilă. Preturi corecte. Cam trebuie să ceri pahare, mancarea este așa și așa, un platou rece foarte reusit și ciorbele de peste și cocoș cu borș gustoase dar felul principal nu prea este grozav: vita cam neaspectoasa, snitelul de porc prea încărcat cu balcon și brânză, bun cocoselul dar cartofii nu prea aspectosi.
Dumitru Pirvu
Dumitru Pirvu2 ani în urmă
Locatie de provincie, in care proprietarii nu au reusit sa se ridice la inaltimea frumusetii locurilor.
Am petrecut cateva ore la terasa restaurantului, insa atmosfera de acolo, lipsa conexiunii la internet (wi-fi/date mobile) nu m-su convins sa revin.
M S
M S6 ani în urmă
Locatie draguta insa la capitolul mancare lasa de dorit! Ciolan cu varza, ciolanul congelat a fost adus rece, in conditiile in care gradul de ocupare era de 6 mese maxim. Dezamagitor.
Locații recomandate