/Prahova/Restaurant

Restaurant Alpin

Bulevardul Libertății 190, Bușteni 105500, România

Restaurant Alpin
Restaurant
3.2
225 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG8P+JX Bușteni, România
+40 761 021 399
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Ana Pred
Ana Pred2 ani în urmă
Ieri am mancat pizza Alpin, recomandata de personalul localului. A fost singura mancare incercata aici. Din pacate este dezamagitoare. Nu are gust, cam uleioasa, toppingurile foarte saracacioase si slabe calitativ, iar blatul nu poate fi numit, blat de pizza...
Aby
Aby2 ani în urmă
Am mancat acum 2 minute 3 mici cu niste cartofi zici ca erau din plastilina,micii daca dadeam cu ei si sareau ca mingea de bascket,nu au acceptat plata am mai fost si la mama dracu sa scot bani de pe card pe frigul asta(mentionez ca eram in pantaloni scurti si in papuci),acum Dumnezeu cu mila sa nu ma apuce enterocolita pana la Bucuresti,preturi foarte bune,daca ma duceam la duceam la Meriot scapam mai ieftin
Cristian Spiescu
Cristian Spiescu2 ani în urmă
Observ multe comentarii negative. Dupa parerea mea nu sunt conforme cu realitatea. Pizza e f buna. Veneam regulat in concediul din vara 2018. Pizza s.a mentinut buna. Comesenii au comandat si alte feluri si raporteaza ca au fost f bune. Personal politicos. Recomand.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Asa arata o mizerie de hamburger care costa 15 Ron. Dureaza o gramada prepararea si evident ca nu accepta plata cu cardul. Nu recomand aceasta gluma de restaurant.
Florin-Bogdan Prisecaru
Florin-Bogdan Prisecaru2 ani în urmă
Calitate 0, gust dezgustator, cea mai proasta experienta din punct de vedere gastronomic din viata mea. Am comandat o pizza, “ speciatitatea casei”, continea 3 feli de rosi “din plastic” ,3 ciuperci si un salam de proasta calitate.

Peisaj frumos, mancarea proasta
Nu am mancat in viata mea
O pizza mai prosta ca a vostra
Răducan Iulia
Răducan Iulia2 ani în urmă
Cartofii prajiti aveau gust ciudat, toti clientii puneau mana pe paine iar asta nu mi se pare foarte igienic iar curatenia lasa de dorit. Masa si oliviera erau foarte murdare, otetul avea bule iar sarea era neagra in interior.
Croitoru laurentiu
Croitoru laurentiu2 ani în urmă
Pizza fara gust,plina de ulei.. Pe scurt, cea mai proasta pizza pe care am mâncat-o!Foarte scumpa pentru gramajul oferit! Sa nu va duceți! Nu recomand! Mai degrabă mănânci din Lidl o chifla!!!
Sorina Negrut
Sorina Negrut4 ani în urmă
Nu inteleg de ce se numeste restaurant in primul rand, este o maghernita de autoservire cu mancare proasta si destul de scumpa pentru ceea ce ofera!
Am comandat 2 pizza, ambele crude, ingredientele nu coincid cu descrierea din meniu, fara gust, kaizerul mai avea putin si-l punea intreg! Bataie de joc si conditii mizere!
Atentie si la bon ca mai adauga pe langa!
Nici nu vreau sa mai spun de baiatul de la casa, trebuie sa i repeti de 3 ori comanda ca s o si greseasca pe deasupra
Btw: 2 pizza 1 cola si 1 bere 70 lei
Nu recomand!
Locații recomandate