/Bihor/Restaurant

Rosecas Restaurant & Terasă

17, Strada General Traian Moșoiu St, Oradea 410072, România

Rosecas Restaurant & Terasă
Restaurant
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W3J+68 Oradea, România
+40 745 265 673
rosecas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Dvouge
Dvouge2 ani în urmă
● Am mâncat aici în două zile diferite deoarece am fost cuceriți de gustul preparatelor, de amabilitatea personalului, dar și de ambianța restaurantului.
● Ce ne-a super plăcut:
1. DESERTUL!!!! De nota 20! Tortul de mere cu înghețată de scorțișoară absolut divin!!!!! La fel și Lava cake-ul cu sosul de vanilie!!!!
2. Supa cremă de ciuperci
3. Cartofii prăjiți în casă
● Ce nu ne-a prea plăcut:
1. Somonul la tigaie cu broccoli (combinația de paste de cartofi a avut un gust neobișnuit, asemănător cu cel al orezului cu lapte...deloc potrivit în acea combinație)
2. Fileul de cod la cuptor a fost gustos, însă chipsurile de cartofi de deasupra lui au fost aproape crude, în mod cert insuficient ținute la cuptor.
●●● Cu siguranță ne vom reîntoarce aici, pentru desert...😅
(Fotografii făcute în luna Septembrie 2021)
Marius Costea
Marius Costea2 ani în urmă
Un restaurant ce merita vizitat dacă treci prin Oradea. Mâncarea și servirea nota 10/10.
Irina Birla
Irina Birla2 ani în urmă
Un restaurant unde intr-adevar merita sa ajungi. Servirea impecabila, si mancarea peste asteptari. Meniul e interesant si preturile destul de bune. Daca vreti sa mancati ceva proaspat si calitativ,recomand cu incredere!
O sa revenim cu siguranta,data viitoare cand o sa mai ajungem in Oradea!
Go Outdoor Romania
Go Outdoor Romania2 ani în urmă
Dacă aș putea, i-aș da 10 stele, îți vine să mănânci foile din meniu la cum arata mâncarea în fotografii. Mâncarea are o aromă excepțională. Locul este placut si linistit cu un design frumos. Vă recomand să rezervați înainte de a merge la restaurant! Nu prea sunt mese libere.
Adi de la Campina
Adi de la Campina2 ani în urmă
Super mancare.Vinul...Nota 10. Ospatarii nota 9. 50..10 nu am nici eu si sunt seful lor 😁.serveala ca la carte. Pacat ca nu gasim si în Muntenia astfel de restaurante /oameni
Cristina Sanziana
Cristina Sanziana2 ani în urmă
Mancarea super gustoasa ( noi am dat o fuga din Cluj special pentru a servi masa la acest restaurant) si nu regretam alegerea facuta! Asa ca daca aveti drum prin Oradea, neapărat sa mergeti la acest restaurant! Prețurile sunt cam piperate ...dar avand in vedere faptul ca noi nu mancam zilnic la restaurant, eu zic ca macar o data merita sa încercați mancarea de aici.Oficial e restaurantul nostru preferat din Oradea.
Costin Busioc
Costin Busioc2 ani în urmă
Servire excelenta si mancare incredibil de buna. Totul a fost gatit senzational, recomand in special farfuria cu rata, mere si varza rosie.
Maier David
Maier David2 ani în urmă
Mancare foarte buna,raport calitate preț,servire ireproșabilă,porții mari (cu greu mai poti mânca un desert după un fel principal).
Local primitor si amenajat cu bun gust,terasa acoperită,se poate fuma.
Cel mai bun Aperol Spritz pe care l-am băut vreodată,bere la halba rece de îngheață halba (10/10 exact cum trebuie servită o bere).
Recomand,experienta plăcută,nimic de reprosat!!!
Locații recomandate