/Bihor/Restaurant

Beciul Haiducesc

Piața Unirii 5, Oradea, România

Beciul Haiducesc
Restaurant
4.3
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W3H+Q5 Oradea, România
+40 740 521 294
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Medy
Medy4 ani în urmă
Experianta mea la Beciul Haiducesc a fost unica! Am mers vinerea in timpul targului de crăciun, am ajuns pe la 19:30. Ne-a întâmpinat o doamnă care a spus ca o sa dureze pana vine mâncarea pentru ca a ramas singura, am spus ok. Am comandat ciorba de burta a venit peste cam 30 45 minute si in acest timp doamna tot repeta "acuma se încălzește", "imediat le aduc", etc.
Intre timp am comandat si 6 mici. Pe la ora 20:15 vine cu 6 mici arsi si a spus hai sa vedem daca s-au făcut. Micii erau arsi si la interior cruzi. I-a dus înapoi si dupa 10 minute aduce alti 6 mici si pleaca. Am mancat doar 4 din 6 pentru ca 2 erau cruzi, pe lângă ca toti erau arsi. Am vrut să plătim dar doamnă respectivă nu era de gasit nici in restaurant dar nici afară. Dupa 10 minute mergem la bucatar si il întrebam daca putem sa ii plătim lui, iar raspunsul a fost legendar: "Eu nu sunt bucatar sun instalator, reparam chiuveta si doamna m-a rugat sa prajesc mici." Am inceput sa rad si am zis sa ne uitam impreuna in meniu ca sa pot plăti si sa plec. Într-un final am ajuns le la 60 de lei am lasat bani si am plecat. Cel mai probabil nu au fost destui dar cui ii pasa. In restaurant au mai rămas persoane dar doar Dumnezeu stie daca au primit ceva de mâncare sau nu. Asa ca recomand acest restaurant daca vreti sa aveti seri de neuitat.
Alexbreban
Alexbreban4 ani în urmă
Servirea amabila, personal politicos si înțelegător la nevoile clientilor si mai ales ale copiilor. Felicitari personalului! Nu am mancat acolo dar fresh-urile sunt chiar fresh.
Tont Florin
Tont Florin4 ani în urmă
Bun
Adrian Muresan
Adrian Muresan5 ani în urmă
mamcarea buna, personalul amabil...recomand cu caldura
Calcis vasile
Calcis vasile5 ani în urmă
Pizza foarte gustoasa.. Servirw amabila
Timeea Maticiuc
Timeea Maticiuc6 ani în urmă
Ok. Servire buna. Pizza cu acelasi gust indiferent de care am comandat.
Ioan-Dan Porumb
Ioan-Dan Porumb6 ani în urmă
O terasa simpatica... La fel ca oamenii care te servesc...
Lucapiero Pizza
Lucapiero Pizza2 ani în urmă
Bun
Locații recomandate