/Bihor/Restaurant

Cyrano

Calea Republicii 7, Oradea 410032, România

Cyrano
Restaurant
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W5M+55 Oradea, România
+40 728 284 722
cyrano-restaurant.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Carmen Matilda
Carmen Matilda2 ani în urmă
Mâncarea este absolut delicioasă, mereu proaspătă, dintr-un singur fel de mâncare te saturi. Personalul de nota 2000, foarte plăcuți, amabili, mereu cu zâmbetul pe buze. Dacă aș putea, aș da 10 steluțe. O dată dacă le treceți pragul, veți dori să reveniți mereu. Recomand din tot sufletul.
Deme C.
Deme C.2 ani în urmă
Personalul a fost foarte amabil, mâncarea a fost ok (și atât) insa localul este foarte foarte murdar. Deja comandasem mâncarea când am văzut insa cu siguranța nu as mai manca niciodată acolo din cauza asta. Toaleta era atât de murdara încât mi-a făcut greață (mi-a fost si jena sa fac poze pentru a posta). Am pozat, in schimb, solnița care cred ca nu a fost curățata niciodată de când au cumpărat-o. Mesele si meniurile erau lipicioase.
Dana Nicoara
Dana Nicoara2 ani în urmă
Nu recomand!
Ospatarite si barman impertinenti.Am fost in tranzit in Oradea si ne-am oprit pentru a savura o ciorba de burta.In luna august am fost foarte multumiti de mancarea servita aici,de amabilitatea si rapiditatea unui ospatar si ne-am dorit sa revenim.
DAR,SURPRIZA!
Cu toate ca nu era aglomerat,am asteptat 10 min sa ne debaraseze masa,alte 10 minute sa ne ia comanda si peste o ora sa ne aduca 3 ciorbe de burta reci si 3 sticle cu apa.Am ripostat,am spus ca nu este normal sa asteptam atat,etc....raspunsul impertinent al intregului personal DACA NU VA CONVINE PUTETI PLECA! Nu mai spun ca am asteptat alte 10 min celebra nota de plata,deoarece ospatarita si barmanul stateau la barfa cu un client.A trebuit sa ma duc personal la bar,sa-i amenint ca daca nu primesc imediat nota de plata plec fara sa platesc.
RUSINE! ...tot personalului care a lucrat in data de 8 septembrie in jurul pranzului.A fost prima data in viata mea cand am solicitat restul pana la ultimul banut.
Robertino s.
Robertino s.2 ani în urmă
Locație buna ....mâncare super buna și foarte multa....dar și la un preț excelent....servire ireproșabilă...chiar daca ne-a spus că durează 40 min....am primit mâncarea mai repede ...la început ciorbele..și apoi felul 2 ...bravo 👍
Denisa Oprea
Denisa Oprea2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere! Revin la acest restaurant de fiecare data cand sunt in oras. Mancare delicioasa, varietate de preparate, portii mari, preturi excelente, locatie centrala, personal profesionist, pe scurt: tot ce iti poti dori de la un restaurant! Nu trebuie ratat! In poze: pui pane, pui Kiev, snitel Cyrano de porc, pizza Margerita, pui cu fructe flambate, cappuccino.
Google User
Google User2 ani în urmă
Paprikas-ul de pui cu ciuperci este delicios si portia mare. Mi-a facut placere sa mananc aici. Chelnerita blonda foarte amabila, domnul chelner mai in varsta (cu tatuaje) cam plictisit si prost dispus :-) un local 100 % ok.
Flower Power
Flower Power2 ani în urmă
Doar mâncarea aceasta a reușit să fie pozată. Ciorba de pui 😍
Ceilalți au mai comandat ciorba de burtă. Mama mia, un deliciu!!! Eu care nu mănânc ciorbă de burta, am gustat juma' de bol. 🤣
Iar pâinea cu care a venit servită ciorba de burtă ... de 10 stele, sincer!!
Initial, cand ne-am asezat la masă si frunzăream meniul, ne hotărâsem pentru felul unul dar si felul doi. Ce sa vezi, ca felul doi nu am mai putut că ne săturasem.
Servirea a fost ok, nu am ce sa reproșez!!
Baia curată!!!
Chiar recomand!!! 😍😍😍
Merită venit. Ptr mine a fost o experiență frumoasă!
A meritat!!
Gabi Dragan
Gabi Dragan2 ani în urmă
Mancare foarte buna si mai mult decat suficienta. Ospatari profesionisti. Astmosfera placuta in restaurant. Recomand cu incredere.
Locații recomandate