/Bihor/Restaurant

Old Mill

Intrare din, Mihail kogalniceanu, Strada 1848 7, Oradea 410074, România

Old Mill
Restaurant
4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W2M+J6 Oradea, România
+40 740 155 055
oldmill.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 12–21
Duminică: 12–21
Scrie o recenzie
Faz Trans
Faz Trans2 ani în urmă
Nu știu ce gust are mâncarea deoarece am renunțat după 3ore de așteptare. Glovo a dat 1h20min livrare, după 1h30min am sunat la restaurant și mi-au zis că durează 1h45min de la comanda, după 2h30min am încercat să anulez comanda dar nu au răspuns la telefon iar după 3ore de la comanda am fost sunat de livrator că a ajuns la locație, eram deja plecat.
Cosma Alexandru
Cosma Alexandru2 ani în urmă
Mai bine cereți cu un leu/doi in plus și faceți o pizza. Am luat din curiozitate și am primit o lipie cu salam.
Andreea Damian
Andreea Damian2 ani în urmă
O stea pentru a putea scrie recenzia! Oribil! Ciorba de burta cu burta maro spre negru nu am mai mancat,platoul mix gril nu este ceea ce ar trebui sa fie, pieptul de pui PUTE A STRICAT, cartofi sunt vechi,carnea de porc este cruda (guma), cartofii doar au fost încălziți iar legumele sote erau terci amestecate cu ceea ce ar trebui sa fie rondele de ceapă.Coasta de porc a fost si ea probabil ramasa de ieri, dar totusi comestibila. Am plătit 100 de lei pentru o mancare stricată, o sa am grija sa nu mai prostiți lumea si sa o îmbolnăviți. Am lasat mancarea pentru caini.
Ligia R.
Ligia R.2 ani în urmă
Nu recomand! Am comandat piept de pui cu sos și piure, dar din cauza că acestea nu au fost ambalate separat, a ieșit o varză, un fel de supă cremă de pui, deloc comestibilă, aceasta și din pricina că, carnea de pui era cam crudă. Nu intenționasem să las review negativ, dar după ce mi-am exprimat frumos părerea în privat, primisem seen. Urât gest!
Alexandra Laca
Alexandra Laca2 ani în urmă
Foarte bună mâncare. Surprinzător de bună! Porții mari, aspect plăcut al restaurantului. Încercați cu încredere!
Georgiana andre
Georgiana andre2 ani în urmă
Comad de ceva vreme de la restaurantul dmv. Am trecut cu vederea o data , legat de paine, avea un gust de drojdie groznic,nu s-a putut manca. Iar acum am comandat piept de pui grill cu orez, pieptul de pui era ars pe portiuni inca nu l-am putut manca din cauza gustului amar..
M Anna
M Anna2 ani în urmă
De mult timp incerc tot felul de restaurante in oradea mai ales pentru că mie imi place foarte mult sa mâncăm mâncare cu un gust bun!!! La Old Mill pot spune ca mâncarea e foarte bună ( mult mai buna decat in alte restaurante) e gustoasă si se vede ca e proaspătă!!!! Singur lucru negativ din asta e ca livrarea necesita foarte mult timp...😓 meniul zilei e foarte mare doar ca mereu același daca ar mai schimba o dată la 2 saptamani ar fi super ok ! !!! SPER TOTUSI CA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VOR SCHIMBA !!! Oricum eu rămân client pentru ceva timp ..minim 4 ori pe săptămână 😉 Deci recomand daca doriti ceva gustos si la un pret accesibil pentru toate buzunarele!!!!
FOCA
FOCA2 ani în urmă
Mancarea rece,uneori veche,am incercat sa ii dau mai multe sanse acestui restaurant dar m a dezamagit de fiecare data
Locații recomandate