/Bihor/Restaurant

Motel-Restaurant Orizont

DN 79 Gepiu, nr. 606, Bihor, Gepiu 417149, România

Motel-Restaurant Orizont
Restaurant
4.6
528 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WRV5+MQ Gepiu, România
+40 758 184 534
motelorizont.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Tiberiu Pfiszter
Tiberiu Pfiszter2 ani în urmă
Localul arată foarte bine dar din păcate este construit la marginea unei șosele foarte circulate ceea ce îl face prea zgomotos chiar și pentru a lua masa pe terasă; nu m-am cazat, am luat doar masa, dar am mai avut experiențe cu locații similare iar rezultatul a fost că am plecat în altă parte.
Mâncarea este de nivel mediu (nici rea nici bună), servirea bună, personalul amabil.
Imp B
Imp B2 ani în urmă
Nu am servit mancare dar am vazut multa lume mancand aici asa ca presupun ca au preparate bune. Cafeaua este foarte buna iar servirea prompta.
Cris Ro
Cris Ro2 ani în urmă
Impecabile conditii.
Curatenie de 10!
Preturi decente.
Camerele au aer conditionat,tv,frigider,produse de igiena
Mihaela Herlicska
Mihaela Herlicska2 ani în urmă
Servire ireprosabila, servicii deosebite cu un personal care stie sa asigure clientului tot ceea ce este mai bun. Am apreciat faptul ca in seara de 10.07.2021 sositi de la un drum destul de lung in drumul catre Timisoara atat eu cat si sotul am fost intampinati si serviti asa cum se cuvine in aceasta locatie desi era un eveniment in desfasurare. Felicitari tuturor pentru profesionalism si devotament. Suntem clienti vechi si revenim oricand cu placere. Recomand cu cea mai mare incredere sa le treceti pragul.
Robert Grigoras
Robert Grigoras2 ani în urmă
O locație excelentă liniștită,curată și o servire rapidă
Ioan Oana
Ioan Oana2 ani în urmă
Localul are o mare diversitate de meniuri care satisfac multe preferințe. Bucătar bine pregătit deprinderi atente în aranjatul farfuriei păcat de locul de dispunere pe marginea drumului european foarte mult zgomot nu poti savura meniul excelent recomand totuși faceti abstracte de numărul mare de decibeli serviciu ireproșabil,calitate deosebită apreparatelor destinate consumului,recomand sa luați masa spre deplină delectare
Gelu Cosma
Gelu Cosma2 ani în urmă
Bucătar a cam ars omleta în rest este ok
Cuc Ioan
Cuc Ioan2 ani în urmă
Serviciul din partea ospatarilor de foarte proasta calitate plus ca trebuie sa ii atentionezi mereu daca doresti ceva.Bucataria sa miscat foarte incet dupa ce am servit supa si felul II ,aici ma refer la desert au avut nevoie de 40 de min sa aduca o portie de papanasi iar din cauza lor sau a ospatarilor a fost si servita gresit. Mancarea este delicioasa si o recomand.Mereu cand am poposit am avut parte de o mancare foarte gustoasa.Trebuie lucrat la din partea conducerii la suplimentarea personalului sau angajarea unor oameni mai priceputi.
Locații recomandate