/Bucuresti/Psiholog

Bioclinica - laborator de analize medicale

Calea Călărași nr. 161, București 030628, România

Bioclinica - laborator de analize medicale
Psiholog
4.1
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MF+49 București, România
+40 21 320 3311
bioclinica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Balan
Maria Balan2 ani în urmă
Foarte profesionisti. De la rezultate primite in aceeasi zi pe email, la actul medical si pana la profesionalismul asistentelor. Recomand
Alexandra Dumbrava
Alexandra Dumbrava2 ani în urmă
In ciuda recenziilor descurajatoare, am mers pt analize.
Personalul a vorbit foarte frumos, au avut rabdare.
Au inteles fobia de ace si m-au tinut de vorba, s-au oferit sa intinda scaunul.
Cred ca mai depinde si de om si de felul in care le vorbesti. Daca te duci imbufnat si crezi ca ai lumea la picioare doar pt ca platesti, pana la urma esti tratat ca atare.
Mariantt Toader
Mariantt Toader2 ani în urmă
Apelezi pt o programare si dupa o lunga asteptare iti inchide telefonul. Dupa mai multe apeluri acelasi rezultat. Consider ca cei indreptatiti sa raspunda la nr. afisat de Bioclinica ii cam dor la basca de clienti
E Co
E Co2 ani în urmă
Jalnic, nu mai merg vreodata la aceasta clinica. Motive?
1: Sambata, desi programul e pana la ora 14, de la ora 11:30 incep sa dea cu aspiratorul in holul receptiei. Zgomot ca de Buran sovietic. Nu te poti intelege cu angajata multifunctionala.
2: Tariful pentru analize, cel postat pe site-ul clinicii, este doar pentru a te induce in eroare. De fapt, se adauga 10 ron TAXA DE RECOLTARE!! Ati mai auzit de asa ceva? Eu nu. Ca si cum as avea si optiunea sa ma duc cu sange recoltat in regie proprie, doar sa-l analizeze.
3: Aceeasi persoana care incaseaza banii la receptie este si cea care iti recolteaza sange. Sa da pe maini cu dezinfectant (care nu se stie cat de diluat o fi), si recolteaza sange. Probabil ca daca as fi avut nevoie de vreo alta procedura medicala, m-ar fi rezolvat doamna cu aspiratorul...
Ar merita reclamati, dar n-ai cui, din pacate.
Dupa experienta traita, n-am nici cea mai mica indoiala ca folosesc cei mai ieftini reactivi pentru analize. Incredere ZERO.
Nu recomand nimanui aceasta clinica.
Pentru mine, never again!
Mihaela
Mihaela2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de cum am fost tratata!
Am o fobie de ace incredibil de mare si eram in mijlocul unui atac de panica in timp ce dna Raluca Constantin, o asistenta extrem de amabila si cumsecade, a reusit sa ma aduca pe linia de plutire si de asemenea m-a linistit fiind foarte empatica.
Ar trebui ca toata lumea, dar mai ales asistentele sa aiba un asemenea comportament.
Nu stiu cum as putea sa-i multumesc pentru rabdare si incurajari. O recomand cu toata inima, merita o marire! ❤️
Denis Fira
Denis Fira2 ani în urmă
Locatie linistita, personal amabil si primitor, o experienta placuta de fiecare data, pana acum am revenit cu incredere. Analizele ies la timp.
Ortansa Margarit
Ortansa Margarit2 ani în urmă
Personal profesionist și prietenos.Clinica curată și modernă. Rezultate rapide, prețuri mici, analize decontate.
Alex Cristea
Alex Cristea2 ani în urmă
Astāzi dimineata am mers la aceastā clinicā pentru a doua oarā a face niste analize importante (la platā) . Am intrat in clinica desi erau cateva persoane afara doar sā cer o informatie Din ceea ,ce priveau analizele mele deoarece trebuia respectat un orar pentru acestea . La ora 9:30 am intâlnit la receptie o Doamna pe nume Giorgiana care a inceput sa urle la mine foarte iritatā cā de ce nu astept la coadā afarā. I-am explicat urgenta analizei de cortizol dar,pentru ea nu a contat oricum . A continuat sā fie foarte needucata si sā urle ca trebuie sa ies afara la coadā.Sincerā,nu recomand aceasta clinicā deoarece in 2020 in Bucuresti sā mergi si sā plātesti o grāmada de bani avānd acest tratament de la secretara care lucreazā acolo am senzatia de a trāi in junglā. Dacā sā trezit urât dimineata sau nu avea chief de muncā sâmbata era strict problema ei . Attitudinea ei mi-a cauzat o stare fizicā rea deoarece sunt o persoana cu diabet care nu mâncasem nimic de la 7 dimineata. Am iesit afarā simtindu-mā foarte umiliatā izbucnind in plâns . Dupā care ,ma-am reintors deoarece aceste analize Sunt foarte importante si Din cauza acestei Doamne ar fi trebuit sa mi se ia sânge in aproximativ 5,6 minute deoarece ora pentru cortizol scadea la ora 10:00. Toate astea mi-au provocat o durere fizica teribilā deoarece este foarte dureros sa iti iei sânge in 5,6 minute in special Eu care am o problemā cu gāsitul venelor . Sā vā fie rusine Doamna Giorgiana de la Receptie care ati lucrat azi Sambātā dimineata 8.08.2020. Ar trebui sā schimbati munca nu sunteti capabilā sā tratati cu educatie pacienti!!!!!
Locații recomandate