/Bucuresti/Psiholog

Clinica Aquamarin

Bulevardul Decebal nr. 6, București 030966, România

Clinica Aquamarin
Psiholog
5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HJ+3V București, România
+40 724 222 522
aquamarin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Clinica Aquamarin
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adelina Cadar
Adelina Cadar4 ani în urmă
Clinica Aquamarin este una dintre cele mai bune clinici de profil psihologic din București, deoarece se remarca printr-o foarte buna calitate a serviciilor oferite pacienților, dar totodată și prin devotamentul și perseverenta de care dau dovada psihologii acestei clinici, utilizând cele mai bune și noi tehnici care duc la o evoluție eficienta a fiecărei persoane care se confrunta cu situații mai mult sau mai puțin dificile. Recomand cu încredere!
Adelina
Elisabeta ghita
Elisabeta ghita4 ani în urmă
Super servicii! de ce spun servicii?! pentru ca atunci cand merg intro clinica privata, tin cont de tot, de la programari, de felul cum sunt primita la receptie, pana la profesionalismul doctorilor.
Recomand Clinica Aquamarin care bifeaza toate aceste aspecte.
Lorela Broucher
Lorela Broucher4 ani în urmă
Recomand cu drag Clinica Aquamarin datorita experientei, talentului si empatiei profesionistilor de aici. O recomand si datorita rabdarii cu care acesti oameni isi calauzesc clientii pe un drum care e nu numai eliberator ci si adesea dificil.
Steliana Lefter
Steliana Lefter4 ani în urmă
''Profesionalism'' este cuvantul prin care as defini activitatea din aceasta clinica. Intelegerea, empatia si sustinerea sunt calitati ce definesc personalitatea terapeutei Steliana Rizeanu- Pintilie. Recomand cu caldura!
Ania Avramescu
Ania Avramescu4 ani în urmă
Recomand cu încredere Clinica Aquamarin! O echipă de profesionisti care ridică standardele pentru ceea ce înseamnă profesia de psiholog. Vă multumesc pentru profesionalism si dăruire!
Daniela Goicea
Daniela Goicea4 ani în urmă
Recomand clinica Aquamarin pentru serviciile oferite in sfera psihoterapiei si a consilierii psihologice de profesionisti cu experienta, cat si pentru cursurile si workshop-urile organizate. Daniela M.
Eugen Vezeteu
Eugen Vezeteu4 ani în urmă
Am întâlnit la Aquamarin o echipa excelentă de specialiști pentru o întreaga gama de interventii psihologice, caracterizată prin atitudine binevoitoare, căldură și naturelețe orientate către nevoile celor ce apelează la ajutorul și îndrumarea acestei echipe de profesioniști.
Dorina Beldea
Dorina Beldea4 ani în urmă
Am întâlnit în clinică adevarati profesioniști, terapeuți empatici. Tehnicile utilizate dau rezultate. Dacă vreți un bun profesionist aici gagăsi cu siguranță.
Locații recomandate