/Bucuresti/Psiholog

Psiholog în Bucuresti

Nu tot timpul poți rezolva problemele cu ajutorul celor din jur sau chiar singur. Uneori, se poate să ai nevoie de ajutorul unui profesionist precum un psiholog, care dispune de competențe și de experiențe.

Consultarea unui psiholog este necesară atunci atunci când problemele care apar împiedică o persoană să aibă o viață socială sau personală satisfăcătoare. Aici intră deci atât problemele personale, cât și cele profesionale. Nu este necesar să ai nevoie de recomandarea unui medic pentru a-l consulta.

Un psiholog va analiza situațiile pentru a repera problemele ce pot să apară și modalitățile de ajutorare. În funcție de afinități, de pregătire sau de influențe, se va folosi de diferite tehnici sau metode pentru ca tu să îți găsești liniștea și să revii pe calea cea bună.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.