/Bucuresti/Psiholog

CABINET DE PSIHOLOGIE ȘI PSIHOTERAPIE MARIA GEORGETA GHȚĂ

Caderea Bastiliei nr.56-58,sector 1

CABINET DE PSIHOLOGIE ȘI PSIHOTERAPIE MARIA GEORGETA GHȚĂ
Psiholog
Indicații de orientare
0723340881
psihobalance.blogspot.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Ca profesionist, în viața mea de zi cu zi, doresc să asigur un spațiu de înțelegere, acceptare și vindecare, fiind un intermediar pentru cel care este pregătit să-l îmbrățișeze, cu scopul de a dobăndi putere și răbdare în fața suferinței și deasemenea îmi propun să fiu o oglindă pentru celălalt, în care să-și poate redescoperi propriul Sine, acel Sine interior, înțelept și autentic, care conține propriul ghid de transformare, cel mai potrivit mod de a fi în Aici și Acum, pentru fiecare suflet aflat în fața unei provocări.

Iubesc ceea ce fac și binecuvăntez fiecare întălnire, pentru că mă ajută să adaug, ca suflet, ca om și profesionist, la formarea lui Cine sunt eu?.

Cred că putem crește doar în relație cu celălalt și putem alege să ne îmbogățim reciproc viața. Există multe momente în această întălnire, cănd sufletele alternează între rolurile de ”învățător-student” și invers, în funcție de tipul și durata lecțiilor. Dacă devin conștiente, fără îndoială că își vor recunoaște rolurile și vor căuta să le îndeplinească în cel mai bun mod cu putință. Restul este ca o taină în care se revarsă o reamintire a faptului că am venit aici să învățăm despre acceptare, iubire, compasiune, iertare și nu în ultimul rănd despre dezvoltare spirituală. Si atunci cănd te lași atins cu adevărat de această taină, amprenta ei te schimbă pentru totdeauna.
Share
Luni: 12:00–20:00
Marți: 14:00–20:00
Mirecuri: 16:00–20:00
Joi: 12:00–20:00
Vineri: 12:00–20:00
Sâmbătă: 12:00–20:00
Duminică: 12:00–20:00
Scrie o recenzie
Momentan nu există comentarii
Locații recomandate