/Bucuresti/Psiholog

Cabinet Psiho Spiritual Luminita Anglade

Bulevardul Decebal, Nr. 9, Bl. S13, Sc. 1, Et.1, Ap. 3, București 030963, România

Cabinet Psiho Spiritual Luminita Anglade
Psiholog
5
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HM+F2 București, România
+40 726 566 888
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Moon Q
Moon Q2 ani în urmă
Out with the old, in with the new. Recomand cu toata increderea si din toata inima. Cred ca oricine a avut ocazia sa o cunoasca pe Luminita stie ce om minunat este. Un psihoterapeut extraordinar, cald, empatic, de un profesionalism desavarsit, care vede dincolo de limitele impuse ale fiecaruia si care da dovada de un devotament cum mai rar vezi in ziua de azi. Mergeti cu inima deschisa si nu o sa regretati!
Crina Maria
Crina Maria2 ani în urmă
O recomand pe Luminița celor care vor sa ajunga sa se cunoasca pe ei insisi cu adevarat. Ea te inițiază intr-o călătorie catre interiorul tau, si te susține in a descoperi si a pune in practica exact ce este potrivit pentru evoluția ta, din perspectiva psiho-spirituala. Metoda ei este unica si am inteles multe lucruri profunde intr-un timp foarte scurt. Imi place foarte mult ca are o sete foarte mare de cunoastere si de autocunoastere. Este un terapeut care traieste si simte o data cu tine, fiecare moment in evoluția ta. Nu are acea mască de terapeut, este profundă, autentică, prezentă si dedicată in tot ce face. E un suflet minunat!
Daniela Vovec
Daniela Vovec5 ani în urmă
Recomand cu mare drag acest psiholog minunat - Luminita Anglade. Intr-o ambianta linistitoare, in cabinetul sau, Luminita Te face sa Te redescoperi ca om, iti arata ce om superb esti, cat esti de important si de puternic. Pentru ca noi impartiti in tumultul activitatilor si responsabilitatilor zilnice, de multe ori uitam aceste lucruri. Iar Luminita, cu blandete, cu rabdare si talentul de la bunul Dumnezeu, Te ghideaza sa gasesti lumina in problemele cu care Te confrunti.
Despina Pascariu
Despina Pascariu2 ani în urmă
Recomand cu tot sufletul.
Eu am ajuns la Luminita pt terapia reiky. Multi dintre cei ce imi vor citi recenzia, stiu despre ce este vorba. Luminita este o BINECUVANTARE in viata mea, iar asta o spun cu tot sufletul dupa prima sedinta avuta cu ea !!
(Daca aveam mai multe intalniri cu ea pana acum, nu m-ar fi lasat Google sa scriu la recenzii cat imi doream despre ea. 🤭)
Este un suflet frumos, minunat, care m-a strans in brate la sfarsitul terapiei, atat de tare, de parca era cineva foarte apropiat mie, pe care il revazusem dupa mult timp.
Atat va spun despre intalnirea mea cu ea si va las sa aveti propriile experiente alaturi de Luminita, in calatoria sufletelor. 😉
Iti multumesc din toata inima pt cat de mult ma ajuti, suflet frumos !!! 🌹🤗😘♥️🙏
Dragos Mitroi
Dragos Mitroi2 ani în urmă
Este de la sine înțeles că experiența cu un terapeut ține și de cum rezonezi cu acesta. De aceea, nu pot să spun că ea este cheia problemelor tuturor oamenilor, însă pot să afirm cu sufletul deschis că este mai mult decât un psiholog, o ființă care privește mai departe de răspunsurile pe care ni le oferă teoria de șablon. Și pentru că am rezonat atât de bine, a reușit să-mi schimbe din temelii felul în care privesc lumea, să mă îndrept către lumină și către adevăr. Desigur, lucrul cu sinele este apoi primordial, dar ea face ca lucrurile să fie mult mai clare când te prezinți acolo, buimac cu mintea și cu sufletul. Iar pentru asta îi sunt recunoscător și o pot recomanda cu toată căldura. Mulțumesc!
Deea Journey
Deea Journey2 ani în urmă
Terapia cu Luminita m-a ajutat sa gasesc noi metode de a lucra la mine, de a evolua, de a vindeca rani mai vechi. Sunt foarte recunoascatoare pentru aceasta intalnire si indemn pe toata lumea sa ii faca o vizita. 💞
Maria Ionescu
Maria Ionescu2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea oricui are un impas sau vrea sa se descopere pe sine ! O persoana ce iti ofera sprijin la orice ora , incredere si o bunatate iesita din comun ! Luminita este o doamna minunata ce merita toata stima !
Bondoc Giulia
Bondoc Giulia2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Luminita este o persoană speciala, cu o vasta cunoaștere și dezvoltare continuă. Este un psiholog, care iti intelege trairea si iti ofera calea, catre raspunsurile pe care le cauti. Sanatate pentru minte, corp si suflet!
Locații recomandate