/Bucuresti/Psiholog

Psihoterapeut Anca Raducan

Strada Erou Ion Călin 20, București 020533, România

Psihoterapeut Anca Raducan
Psiholog
5
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
C4X4+P9 București, România
+40 722 724 585
anca-raducan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–19
Marți: 8–18
Mirecuri: Închis
Joi: 16–20
Vineri: 10–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Danna Alquati
Danna Alquati2 ani în urmă
(Tradus de Google) Este un terapeut grozav, de departe cel cu care am văzut cel mai rapid progres. O recomand cu drag dacă sunteți în căutarea unei terapii cognitiv-comportamentale în București. Ne desfășurăm sesiunile în limba engleză și comunicarea este excelentă.

(Original)
She's a great therapist, by far the one which i've seen the fastest progress with. I highly recommend her if you are looking for Cognitive Behavioral Therapy in Bucharest. We do our sessions in english and the communication is great.
Madalina V
Madalina V2 ani în urmă
Anca este terapeuta mea din noiembrie 2020. In aceste 6 luni, am ajuns sa vad in ea mai mult decat cealalta parte a unei relatii contractuale.
Avand deja doua experiente dezamagitoare in terapie, ma indoiam ca voi putea sa ma deschid atat de mult in fata altei persoane.
Anca m-a ajutat sa navighez mai multe procese de transformare personala cu foarte mult tact, dar mai presus de toate, m-a ghidat inspre a intelege si a accepta cine sunt si de ce sunt tocmai in felul acesta.
Am invatat alaturi de ea ca exista intotdeauna o cauza, insa nu e intotdeauna la indemana sa ne dam seama care este aceasta.
Cu instrumentele potrivite si cu o calauza buna, cred astazi ca oricine isi poate explora trecutul, imbratisa prezentul si modela viitorul in asa fel incat, sa simta pe deplin, ca viata merita traita.
O recomand cu caldura pe Anca pentru a va insoti in aceasta calatorie! :)
Locații recomandate