/Bucuresti/Psiholog

Zamfirescu Doina Ileana

Str. Virtutii, nr.20, bl.R11F, București 061081, România

Zamfirescu Doina Ileana
Psiholog
4.4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2RP+68 București, România
+40 720 165 149
indrumarpsihologic.wordpress.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina
Irina2 ani în urmă
Doamna Zamfirescu este un psiholog formidabil si o persoana deschisa, placuta, cu simtul umorului.
Dupa ce am avut viata data peste cap de genul de eveniment care iti imparte viata in "inainte" si "dupa", eram complet debusolata si depresiva. Cand depresia a ajuns sa ma afecteze si fizic intr-un mod drastic, am apelat la doamna Zamfirescu. Incet, incet, cu ajutorul esential al doamnei psiholog, am iesit din gaura neagra in care ma aflam.
O recomand cu tarie.
Sorina T
Sorina T2 ani în urmă
Am ajuns la doamna Doina Zamfirescu printr-o recomandare, dupa ce experimentasem terapia pe la alti psihoterapeuti si imi pierdusem speranta ca acest gen de interventie poate oferi solutii reale. Doamna Zamfirescu mi-a inteles din prima sedinta mecanismele problemelor si am simtit ca in sfarsit cineva vorbeste pe limba mea despre anxietate si nu mi se zice vesnicul "dar de ce ti-e frica, nu ai motive, nu esti curajoasa". A urmat un traseu terapeutic de un an in care nu mi-am echilibrat doar anxietatea, ci gandirea in sine despre viață, fapt care m-a ajutat sa fac alegeri bune pe mai multe planuri. Mi-am dezvoltat strategii prin care sa previn sa ma adâncesc in angoase si am putut reveni oricand la doamna Zamfirescu atunci cand am simtit că mai am nevoie de o validare in plus. Din punctul meu de vedere, o astfel de ancora sanatos construita prin munca in 2 cu un psihoterapeut profesionist si bine fixata te poate aduce la țărm din cele mai crunte furtuni.
Raluca Vasile
Raluca Vasile2 ani în urmă
Daca esti o persoana nehotarata, nu stii daca te vei simti in largul tau, daca nu cumva sunt doar bani aruncati pe fereasta, ca oricum la ce te poate ajuta terapia cu un psihlog, dar totusi simti ca ai avea nevoie de ajutor.
Iti recomand din tot sulfetul pe Doamna Doina Zamfirescu.
Este un profesionist cum nu de multe ori am intalnit, care te va asculta de fiecare data cand vei avea nevoie si care nu te va judeca in nici un fel de circumstanta.
Ii multumesc din tot sufletul pentru toti acesti ani in care m-a ajutat sa ma maturizez din punct de vedere emotional si sa ma dezvolt ca femeie si mama.
DANIELA MATEI
DANIELA MATEI2 ani în urmă
Am avut o experienta extraordinar de buna prin terapia cu doamna Dr Zamfirescu, care m-a ajutat sa revin la normal cu somnul si sa imi capat echilibrul . De luni de zile dormeam numai cu pastile si chiar am crezut ca este o problema cronicizata , fara speranta de remediere. Dansa a reusit prin empatie si profesionalism sa ma faca sa ma descopar , sa imi controlez mai bine gandurile si astfel sa pot ajunge sa dorm natural . Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu dansa , ca mi- a acordat suportul si ca mi-a dat sfaturi valoroase pe care am putut sa le aplic . O recomand cu toata caldura si ii multumesc mult de tot pt cat bine mi-a facut .
8tav Sonia Kalman
8tav Sonia Kalman2 ani în urmă
Am fost pacienta doamnei Zamfirescu și aș avea, poate, romane întregi de scris despre experiențele trăite alături de dânsa, însă ceea ce este cel mai important de menționat este faptul că niciunde nu am mai întâlnit atâta empatie și atâta profesionalism într-un singur om.
Pe lângă faptul că are o latură umană greu de egalat, a reușit să mă îndrepte în îndeplinirea unor scopuri pe care le credeam de mult pierdute sau ratate.
Este dificil să experimentezi stări de anxietate sau depresie, mai ales atunci când te confrunți cu sentimentul neînțelegerii sau al negăsirii locului niciunde, însă toate acestea au dispărut de la o ședință la alta, în cazul meu.
Ușo-ușor am învățat cum să percep viața altfel și cum să reacționez în fața impedimentelor în moduri pe care, deși risc să mă repet, le credeam imposibile în cazul meu.
Aș recomanda ședințele cu doamna Zamfirescu oricând și oricui, deoarece procesul de descoperire și regândire de sine a fost cel mai frumos lucru întâmplat în ultimii ani ai vieții mele, și mă bucur că am avut întotdeauna lângă mine un ajutor pe măsură.
Cristina Anghel
Cristina Anghel2 ani în urmă
În cadrul ședințelor cu doamna psiholog am găsit pe langa un profesionist, și un om implicat, dispus sa te ajute cu orice problema, dincolo de cele de valență psihică. De un an și jumătate sunt pacienta dumneaei, timp în care am reușit sa dezgrop lucruri din trecut care mă afectau pe toate planurile, sa realizez influenta subconștientului asupra mea și, de asemenea, am reușit sa construiesc împreună cu dansa un sistem eficient de a preveni starile neplăcute. În cel mai sincer mod, pot spune ca am reușit sa redobândesc puterea și încrederea pentru a putea trece cu ușurință provocărilor și ca abia acum pot sa îmi explorez maximul potențial. Pentru mine experiența terapiei cu dansa a fost life changing și recomand din suflet consultarea dânsei în orice problema va macină.
Alex Telehoi
Alex Telehoi3 ani în urmă
Timp de vreo 2 ani am fost pacientul doamnei Zamfirescu; din fericire m-am oprit la timp.
N-aș vrea să cad în ingratitudine și să spun că nu m-a ajutat deloc în acest răstimp, însă făgașul pe care intrasem în ultimele luni ale acestui proces așa-zis terapeutic mă ducea încet, dar sigur, către decăderea totală a psihicului, astfel că mă văd obligat să nu o recomand.
Am avut noroc cu o colegă de master, care se întâmplă să fie terapeut și asistent universitar în cadrul Facultății de Psihologie, care m-a făcut să înțeleg, în urma expunerii faptelor, că modul de lucru al dnei. Zamfirescu este total neprofesionist, neadecvat și că, în definitiv, nu e lucrată ca și psiholog.
Dacă ați ajuns până aici, înseamnă că situația nu este foarte roz pentru dumneavoastră, însă acesta este primul pas către vindecare. V-aș sugera însă, într-o manieră cât se poate de stăruitoare, să mai faceți un pas în plus și să găsiți pe cineva care știe, într-adevăr, ce face.
Să fi fost incompetența, indolența, amorul propriu al acesteia, un amor cum poate numai lui Alexandru cel Mare i-ar fi stat bine, sau cine mai stie ce, mai departe de cele menționate de colega mea, deja nu mai contează pentru mine, dar mi-ar părea sincer rău să treceți prin ceva asemanător situației mele.
Numai bine!
Robin Joanna
Robin Joanna2 ani în urmă
Daca aveam nevoie de sfaturi generaliste de pe Google, ramaneam cu Google-ul. Empatie 0, bazata pe principiul "esti stresat? Nu-ti mai face griji si ganduri si gata, ti-a trecut!". Uau. Si cum ar trebui sa ajute asta pe cineva, pe oricine?
Locații recomandate