/Bucuresti/Psiholog

Psihoterapeut Aida Ivan -Cognitiv-comportamental - Terapie Copii- Existentialist- Hipnoza Clinica- Neurofeedback

Calea Victoriei nr. 128A, etaj 5, ap. 30, interfon 30 C, București 010094, România

Psihoterapeut Aida Ivan -Cognitiv-comportamental - Terapie Copii- Existentialist- Hipnoza Clinica- Neurofeedback
Psiholog
5
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
C3VV+F4 București, România
+40 721 800 956
aidaivan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Delia Barbu
Delia Barbu2 ani în urmă
Retreat-urile din Maramures cu Aida sunt ceva de vis. Pe lângă locul bine ales, in care simti ca te reintorci la traditie, alaturi de Aida si grup te reintorci la tine. Găsești mancare excelenta, oameni minunați cu care te simti bine si te distrezi si suport pentru dezvoltare si evolutie. Adica tot ce Iti doresti.
Adi Cojocaru
Adi Cojocaru2 ani în urmă
Buna ziua tuturor!Maramures 2020?Aceeasi atmosfera minunata cu oameni deosebiti,gazde primitoare,peisaj de vis,mancare buna si teme foarte interesante alese de Aida.2018,2019,2010 am fost acolo cu drag si voi reveni cu siguranta.Multumim mult Aida si Emanuel!!! Va rog sa-mi permiteti sa scriu cateva cuvinte despre Aida.O cunosc de aproape patru ani,ani in care am devenit prieteni foarte buni,ani in care a reusit sa ma puna pe linia de plutire,sa spunem asa.Cand am ajuns in cabinetul ei foarte primitor,un loc in care nu ai cum sa nu te linistesti cand intri,eu credeam ca am o groaza de probleme si ca cine stie daca voi reusi sa-mi revin cumva,vreodata.Dar am zis sa incerc.A mers un pic mai greu pana am inteles unele lucruri deoarece sunt o fire destul de incapatanata.Insa Aida a avut rabdare si a reusit sa ma faca sa inteleg ca de fapt eu nu am probleme sau mai bine spus ce a fost rau a trecut demult,rau inchipuit de fapt.In mai putin de un an au aparut retreat ul din Maramures,mindfulness ul si alte intalniri cu Aida care mi au schimbat viata total....in bine....in foarte bine.Aida spune ca eu sunt cel care a facut posibil ca aceste lucruri sa se intample.In mare parte de acord.Insa rabdarea de care a dat dovada(si o face in continuare🙈),empatia pe care nu am intalnit-o la nimeni altcineva,bucuria cu care te primeste in cabinetul ei frumos amenajat,dragostea cu care profeseaza m-au facut sa-mi schimb total viziunea asupra multor aspecte din viata mea.Ne este din ce in ce mai greu sa ne vedem.Este foarte ocupata😠.Asta spune mult zic eu despre acest OM.Cred ca nu intamplator.Oamenii vad,aud,simt cu cine au de a face.Binecuvantata sa fie ziua in care am intrat pentru prima oara in cabinetul tau Aida...30 Martie.Nu o sa uit niciodata aceasta zi.Iti multumesc!!!❤
Adina Munteanu
Adina Munteanu2 ani în urmă
Un psiholog minunat, o persoana calda, atenta, creativa, devotata. O recomand din toata inima, alaturi de ea s-au obtinut rezultate extraordinare.
Vanda Costeanu
Vanda Costeanu2 ani în urmă
Pe lângă cat de inovatoare este metoda( neurofeed- back) pe atat de simplu și practic. 👍 Rezultate f bune pe multiple planuri! Recomand !
Ralucag78 Raluca
Ralucag78 Raluca2 ani în urmă
Locații recomandate