/Bucuresti/Psiholog

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Calea Victoriei 19, București 030023, România

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București
Psiholog
3.3
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MW+8X București, România
+40 21 311 2021
b.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Loredana Mosu
Loredana Mosu2 ani în urmă
Doresc sa multumesc agentului principal Mogarzan Petru si agentului Voicu Vlad
de la sectia 4 pentru profesionalismul de care au dat dovada. Domni mi-au fost de mare ajutor in aceasta seara 21.12.2021 intr-o problema domestica. Datorita dansilor pot afirma cu toata increderea ca eu si familia mea ne simtim in siguranta. Felicitari politiei romane pentru ca are in subordine astfel de angajati- nota 100.
Calin Moto
Calin Moto2 ani în urmă
Centralista vorbeste cu dispret si nesimtire si dupa ce face legatura, nu raspunde nimeni la telefon
Cristina Botosan
Cristina Botosan2 ani în urmă
Sambata seara prietenei mele i s-au furat actele in Centrul Vechi. A mers la sectia 1 sa ceara informatii si i s-a spus ca trebuie sa mearga la sectia 10. La sectia 10 i s-a spus ca nu la ei i se rezolva problema ci la un alt sediu de pe bd. Regina Elisabeta nr. 16. Ca sa o ajut am sunat la politia capitalei sa cer amanunte si mi s-a comunicat ca trebuie sa mearga la Politia Centrului Vechi pentru ca furtul s-a petrecut pe raza lor de aCTIUNE. Caut pe site adresa si gasesc str. Selari nr. 22. Ajungem pe Selari si luam la picior toata strada. Nimic. Nu exista nici o politie la acea adresa. Dupa 30 de minute de cautari si intrebari suntem indrumate pe str. Sepcari nr. 22. Ajunse acolo, Surpriza! La ei nu se primesc sesizari Si trebuie sa mergem pe bd. Regina Elisabeta nr. 7. Cam asa sunt tratati cetatenii acestei tari. Cu respect!
Liliana Ene
Liliana Ene2 ani în urmă
Buna ziua ,doresc sa iau legatura cu sectia 24 politie nu raspunde nimeni.Unde ma adresez?
Dan Vlad Filip
Dan Vlad Filip4 ani în urmă
Edificiul este un patrulater. In fata are sase etaje , iar in spate sunt opt etaje.

Aripa de Nord este in dreptul Pasajului Macca, iar aripa de Sud in dreptul Pasajului Vilacrosse.

La intrarea de onoare este o usa masiva din metal.  La parter , in holul mare sunt expuse: drapelul unitatii, o copie a steagului Agiei, placi de marmura cu numele fostilor comandanti ai Politie si numele celor care au cazut eroic in lupta cu infractorii.

La etajul I se afla Sala de conferinte cu scena si balcon.

Intreg edificiu are 250 incaperi ; toate au destinatii bine stabilite
Emil Opris
Emil Opris4 ani în urmă
Nu pot sa cred!!!!
Ăștia te duc in eroare prin informații mincinoase- pe sit ul lor-spun că poti sa ti faci cazierul la ei marti/joi până la 18.00...nici nu au serviciu pentru asa ceva.
Time is money dragă Politie😀..SIGURANTA SI INCREDERE😂😂😂 Vise..
Catalina.mihaela Cuibac
Catalina.mihaela Cuibac2 ani în urmă
Politia capitalei,mai faceti mult abuz in serviciu si fara sa va legitimati? As vrea sa vad si eu legea p..... in care scrie ca trebuiesc purtate doar masti chirurgicale si abea dupa aceea sa stam de vorba. In Mall Baneasa politia face abuz in serviciu...."cativa oameni ai legii" vor sa ajunga dati in judecata...
Roghin Mihalache Eduardo
Roghin Mihalache Eduardo2 ani în urmă
Astepti 10-20 minute la telefon pentru o informatie iar dupa iti inchid. Bataie de joc! Sa nu mai spun de doamnele care-ti raspund la telefon prima oara din centrala sau ce este acolo... Au un ton de zici ca ar vrea sa-ti inchida cat mai repede posibil. Si raspund cu textul: "Aloo, politia". Cum ar fi sa raspund si eu cu : "Aloo, cetatean".
Locații recomandate