/Bucuresti/Psiholog

Cabinet psihologie - psihoterapie Mihailescu Roxana Dana

Calea 13 Septembrie nr.102, București 050727, România

Cabinet psihologie - psihoterapie Mihailescu Roxana Dana
Psiholog
5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FG+X5 București, România
+40 726 291 491
psihologroxanadanamihailescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–20
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Adelina
Maria Adelina2 ani în urmă
Profesionalism adaptat fiecarei nevoi in parte! O persoana inzestrata cu vaste cunostinte ce pot usura si lumina calea fiecaruia! Recomand!
Roxana Mosteanu
Roxana Mosteanu2 ani în urmă
Recomand tuturor o experienta ca a mea cu dna psiholog Roxana Mihailescu, o introspectie in autocunoastere, o redimensionare a constatarilor proprii prin discutiile cu un specialist adevarat caruia ii multumesc si pe aceasta cale pentru tot ce am invatat in decursul acestor luni de lucru impreuna.
Cristian Petre
Cristian Petre2 ani în urmă
Sedintele cu doamna psihoterapeut au reusit sa imi aduca linistea de care aveam nevoie ca sa pot trece peste perioadele mai putin bune. Recomand cu drag si ii multumesc!
Enchanted chim
Enchanted chim2 ani în urmă
Recomand cu drag!

Am ajuns la Roxana Mihailescu intr-o stare de teama, confuzie si anxietate. Sedintele de terapie m-au ajutat mult sa imi inteleg sentimentele si sa imi constientizez puterea si libertatea. Mi-a facut placere sa stam de vorba si multumesc enorm pentru ajutorul primit!
Antonio Sanda
Antonio Sanda2 ani în urmă
Recomand cu încredere aceste ședințe de terapie! Am plecat de la o stare și o perspectivă fatalistă asupra tuturor evenimentelor din viața mea(mi se părea până și cel mai mic lucru că mi-ar putea strica viața) la o stare de bine și de liniște atât psihică, cât și sufletească.
Antonio Manea
Antonio Manea2 ani în urmă
Am venit la doamna Mihailescu un individ foarte confuz si anxios cu tente de obsesii , si dupa 9 luni am plecat un individ care stie cum sa isi gestioneze starile anxioase si modul in care isi organizeaza gandurile si emotiile cum le gestioneaza . Recomand sa mergeti pentru orice problema aveti .
Ayla Andriesei
Ayla Andriesei2 ani în urmă
"Tot ceea ce îmi doresc sa devin este deja în mine!" este gândul vindecător in jurul căruia se desfășoară ședințele de terapie cu doamna psiholog Roxana Mihăilescu. Aici, in cabinetul virtual, învăț să mă cunosc, să mă înțeleg, să mă accept, să mă iubesc. Îi mulțumesc pentru ajutor, pentru umorul, perseverența și încurajările care fac mai ușoară călătoria noastră.
Irina relaxing
Irina relaxing4 ani în urmă
In urma cu catva ani am cunoscut-o pe Mihailescu Roxana. Era o perioada dificila a vietii mele si aveam nevoie urgenta de ajutor.
Cu ajutorul ei am reusit sa imi vad adevaratele probleme si cum sa ies din tiparul negativ al mintii mele. Am lucrat mult pe trecut, copilarie, relatia cu mama/tata si alte persoane importante de atunci.
De asemenea am lucrat pe probleme legate de sexualitate si dinamica in cuplu.
Roxana Mihailescu este o persoana calma rabdatoare care reuseste sa vada dincolo de poveste. Te ajuta mai mult decat iti poti da seama in momentul respectiv. Ii sunt recunoscatoare pt faptul ca m-a facut sa cred in mine din nou si m-a facut sa vad cum "imi tai singura craca de sub mine"
Am fost una din persoanele care credeau ca daca merg la psiholog, el imi rezolva problema si gata, dar cu timpul mi -am dat seama ca adevarata munca o incepi cu psihologul si dupa, ramane sa o rezolvi tu.
Terapeutul este ca o mama buna, iti lumineaza drumul, te tine de manuta pana poti merge fara grija, pe cale. Asta a fost pentru mine doamna Roxana. Intotdeauna cand am cazut in prapastie a fost alaturi de mine si m-a ajutat sa ma ridic.
O recomand cu drag pe Mihailescu Roxana intrucat, cred ca poate sa va fie un real ajutor pt o gama larga a problemelor vietii!
Locații recomandate