/Bucuresti/Psiholog

Revital Armony

Bulevardul Camil Ressu Nr. 66, București 021571, România

Revital Armony
Psiholog
5
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C573+CX București, România
+40 723 441 227
terapiienergetice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: Închis
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Prună
Andreea Prună4 ani în urmă
Fac de ceva timp sedinte de Bowen cu Monica si sunt foarte multumita de rezultate. Cand plec de la cabinet sunt deja un alt om- complet! Multumesc!
Emanuela Cristina Tudorache
Emanuela Cristina Tudorache4 ani în urmă
Inca de la prima sedinta de terapie Bowen am simtit o detensionare musculara, o relaxare psihica si fizica profunda, o ameliorare semnificativa a afectiunilor neurologice la nivelul bratelor, cu care ma confruntam de multa vreme.
In decursul terapiei am avut multumirea ca, in sfarsit, nu am mai traversat perioade critice, cu nevralgii acute.
Terapeutul meu, doamna Monica Batir, mi-a alternat sedintele de terapie Bowen, cu sedintele de eliberare a tensiunii interioare si astfel m-a readus intr-o stare de sanatate buna, fara dureri. Simt cum intreg organismul este in echilibru fizic si emotional. Va multumesc pentru tot !
Mariana Roxana Gheorghe
Mariana Roxana Gheorghe4 ani în urmă
Terapia Bowen a avut si are efecte benefice, pentru trup si suflet, prin profesionalismul terapeutului de cinci stele Monica Batir, pe care o recomand tuturor. Este o persoana dedicata celor cu care colaboreaza si dispusa sa-i ajute pe cei care o solicita.
Iulian Iacob
Iulian Iacob4 ani în urmă
Terapia Bowen este terapia care stimulează corpul sa se întoarcă la starea de sănătate fizică și psihică primordială,și Monica Batir este terapeutul minunat care știe acele zone de pe corpul nostru care trebuie stimulate ptr a avea cele mai bune rezultate.
Mona Mitzusca
Mona Mitzusca4 ani în urmă
Am aflat nu de mult de terapie si de dna Monica Batîr. Am mers cu incredere de prima oară. Aveam mai multe probleme de sănătate dar eram si foarte obosită, tensionată si cu o ,,mare" de stres. Coloana lombara dedea semne si ea ,,ca trăiește " În prezent, după aproape 2 luni, merg mai bine si ma simt mai putin obosită. Voi continua sa merg la dna Monica si de aici încolo. O recomand cu căldură si merita un maaaare FB. Cine are har pt asa ceva.....ARE!!!!
Carmen Ube
Carmen Ube4 ani în urmă
Sunt pacienta d-nei Monica Batar pe care o recomand cu drag. Veti descoperi un om cald, bland, credincios, empatic si foarte bine informat. Te imbratisez cu drag, Monica, si iti urez succes in ceea ce faci cu atat de multa daruire!.
Carmen Rivalet
Carmen Rivalet4 ani în urmă
Intr-adevăr un loc plin de pace in care te revitalizezi, te reconectezi cu fiinta ta interioară vindecătoare, datorită mișcărilor blânde și mângâietoare ale Monicăi. Deși masajul aferent terapiei BOWEN este un masaj blând, am simțit de la prima ședința felul cum acesta lucrează in interiorul corpului meu și efectele sale benefice. Mulțumesc din suflet, Monica și fii binecuvântată pentru ceea ce faci!!
Mirela M
Mirela M4 ani în urmă
Multumesc mult pentru sprijin. Mi s-au rezolvat probleme vechi si dureroase neasteptat de usor. Dar cel mai important pentru mine este ca nu am luat nici um medicament.
Raman fidela , mereu aproape dnei terapeut Mona Batir pentru ca mi-a imbunatatot calitatea vietii de fiecare zi.
Locații recomandate