/Bucuresti/Psiholog

Psiholog București Nicoleta Pițu, Psiholog clinician sectorul 3 - Consiliere psihologică și psihoeducație, Evaluare psihologica, Eliberare rapoarte și avize psihologice.

Piața Alba Iulia 8, București 031105, România

Psiholog București Nicoleta Pițu, Psiholog clinician sectorul 3 - Consiliere psihologică și psihoeducație, Evaluare psihologica, Eliberare rapoarte și avize psihologice.
Psiholog
4.9
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FH+X8 București, România
+40 770 438 342
reusesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–21
Marți: 12–21
Mirecuri: 12–21
Joi: 12–21
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionela oana bugan
Ionela oana bugan2 ani în urmă
Doamna doctor, este o persoana extraordinar ca și om cât și în profesia pe care o desfășoară. Te ajuta să găsești rezolvări chiar și la problemele unde tu nu ai cezut ca se pot rezolva. Mulțumesc , doamnei Nicoleta pentru daruinta pe care mi-a acordat-o.
Costin Dragomir
Costin Dragomir2 ani în urmă
O recomand pe Dna psiholog Pitu cu încredere, pentru oricine are întrebări și emotii grele și apăsătoare care ar dori sa afle o părere profesionista.
D S
D S2 ani în urmă
Dincolo de faptul ca e un profesionist bun, atent la detalii si implicat in proces, este si un om fin, cald, bland, cu dorinta de a ajuta. Recomand 100%.
Costin Oana
Costin Oana2 ani în urmă
Un OM deosebit și un psiholog desăvârșit! Recomand cu încredere tuturor celor care au experimentat atacurile de panica (unele ajungând la apogeu,! ). Datorita d-nei psiholog am reușit sa gestionez situația și sa vad cerul albastru fără nori. Mulțumesc! Sunteți minunata!
Ionica Morosanu
Ionica Morosanu2 ani în urmă
Bună, dragilor !

Am ajuns și noi zilele trecute la cabinetul doamnei pshiholog, Nicoleta Pitu. Aveam nevoie de niște avize psihologice. Pentru noi a fost o experiență foarte plăcută și ne bucurăm din suflet că am cunoscut-o.

Formalitățile au durat foarte puțin și asta, pentru faptul că este o fire și o persoană foarte serioasă. O recomandăm cu drag. Să aveți o zi excelentă ...
Alexandru Alex
Alexandru Alex2 ani în urmă
Asemenea celorlalte recenzii de aici care au spus cam tot ce se poate spune pentru a va putea face o idee daca merita sa o contactati, doamna Pitu este o persoana extraordinara si nu pot decat sa o recomand cu caldura!
Yasemin Cetinel
Yasemin Cetinel2 ani în urmă
Experienta mea cu doamna psiholog este mai mult decat placuta. Am ajuns la dansa in cabinet in urma cu cateva luni bune (usor rezervata si sceptica) din pura intamplare. Am fost bucuroasa si placut surprinsa sa intalnesc o persoana minunata, nu doar de un profesionalism incredibil, cat si o persoana umana - din toate punctele de vedere. Am regasit in ea un prieten, ba mai mult, un confident. Pe mine cel putin, m-a ajutat (si inca o face) sa gasesc raspunsurile, sau mai bine zis, sa le descopar, ele fiind adanc ascunse in interiorul meu.

Pentru personaele reticiente care citesc acum aceasta recenzie, am doar un sfat: nu va asteptati sa mergeti la un cabinet (oricare ar fi el) si sa vi se imaneze raspunsul pe tava. Un psiholog bun - iar aici vorbesc in mod special de doamna Nicoleta, te va face intotdeauna sa realizezi ca rezolvarea s-a aflat din totdeauna la noi, iar un specialist doar faciliteaza tranzitia ei catre suprafata.

Nu in ultimul rand, tin sa ii multumesc si pe aceasta cale doamnei psiholog pentru rabdarea si bunatatea sufleteasca de care a dat dovada. O recomand din toata inima!
Alexandra Mihai
Alexandra Mihai2 ani în urmă
Am ajuns la doamna Pitu printr-o recomandare. Recunosc ca am fost reticenta la inceput dar spre deosebire de alti psihologi care m-au tratat ca pe un ”caz” si aplicau doar ”tehnici”, cu ochii pe ceas, doamna Pitu a fost din prima sedinta foarte umana, calda si distinsa. Sedintele cu doamna psiholog sunt o placere, ma simt relaxata si pot sa vorbesc cu usurinta despre problemele mele fara sa ma simt judecata. Am avut rezultate foarte rapid, atat in relatia de cuplu si cu fiul meu dar si în alte domenii. Pot sa spus ca aceasta doamna minunata, mi-a schimbat radical viata.
Locații recomandate