/Bucuresti/Psiholog

Psiholog - Cabinet Domiciliu Online Bucuresti Ilfov

Strada Buzești 24, București 011012, România

Psiholog - Cabinet Domiciliu Online Bucuresti Ilfov
Psiholog
5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WJ+VV București, România
+40 727 058 770
psiholog-domiciliu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elizabeth Petrescu
Elizabeth Petrescu2 ani în urmă
Ce cauti si ce vrei de la viata nu este intotdeauna ce ai nevoie sau ce ti se potriveste cel mai bine. Am invatat multe despre mine.

Cat despre cum s-au desfasurat sedintele, recomand sa mergi cu incredere. Daca nu ai, o sa-ti gasesti increderea.
Mr. D
Mr. D2 ani în urmă
Sesiunile cu Bernard mi-au schimbat complet prejudecatile pe care le aveam despre ce inseamna sa ai consultatii psihologice. Inainte pareau un subiect tabu, dar acum cred ca orice persoana din lumea asta poate beneficia intr-un fel sau altul de ajutorul unui profesionist din aceasta bransa, in special in perioadele stresante din viata. Un mic ajutor poate sa va impinga mult mai departe decat credeati.

Inca de la prima sedinta Bernard a stiut sa identifice exact punctele care trebuiau atacate sau ameliorate pentru a imi imbunatati viata si elimina anumite probleme. Va recomand sa fiti deschisi si onesti, va fi in interesul vostru si va accelera progresul vostru.

As da 10 stele dar nu pot decat 5. Bernard, pe viitor la tine voi apela oricand mai am vreo perioada tensionata sau probleme de natura psihologica.

Recomand cu caldura serviciile lui Bernard!
Elena Marina Pacuraru
Elena Marina Pacuraru2 ani în urmă
Despre domnul psiholog am aflat întâmplător, din social media și, după multe ezitări, am îndrăznit sa-i scriu. Am fost surprinsa de promptitudinea și deschiderea dumnealui, iar ulterior, pe parcursul ședințelor, mi-am schimbat complet percepția asupra întregului concept de terapie.

De îndată ce veți pași în cabinet, veți descoperi o prezenta calda, zâmbitoare, care nu este acolo sa va judece viata, ci sa va pună ideile în ordine. Abordarea domnului psiholog nu numai ca nu o sa va facă sa va simțiți "la terapie", ci va veți putea deschide sufletul intr-un mediu sigur, exact ca în fata unui prieten devotat.

Si desigur, poate veți considera ca alții au greutăți în viata care merita dezbătute cu adevărat, dar realitatea pe care am descoperit-o alături de dumnealui este ca fiecare dintre noi contam, comparațiile sunt irelevante și odată ce învățăm sa trăim fericiți și cei din jur ne vor urma.

Prin urmare, recomand cu căldură sa treceți pragul domnului psiholog Bernard Tatomir, iar aici ma adresez inclusiv celor care încă ezita sau nu cred în terapie. It's life changing.
Me Marx
Me Marx2 ani în urmă
O experienta pe care acum imi doresc sa o fi inceputo mult mai devreme! Discutiile purtate cu domnul Bernard Tatomir m-au ajutat si in continuare continua sa ma ajute foarte mult, am ajuns in punctul in care pot discuta cu dumnealui ca si cu un prieten iar sedintele se desfasoara foarte fluent! Recomand cu mare drag.
Alexys Alexya
Alexys Alexya2 ani în urmă
Bernard reprezinta chintesenta unei terapii productive pentru ca iti ofera un cadru securizant, deschis, unde gandurile, emotiile, trairile pot fi verbalizate, si care, dupa sine, atrag o maniera non judecativa, determinand o exteriorizare totala si o “aruncare” a negativului, o expunere a temerilor ….fara teama!

Este eliberatoare sedinta cu Bernard, fiind o calauza perfecta in descoperirea de sine, si implicandu-se total in demersul cresterii interioare a fiecaruia!
Adriana adriana.nucuta
Adriana adriana.nucuta2 ani în urmă
Comunicarea cu dl psiholog Bernard Tatomir a decurs foarte bine de la început. Dincolo de modalitatea clasică în care decurge o ședință de terapie, am găsit înțelegere, sprijin și un simț analitic deosebit. Pentru mine a fost o experiență pozitivă și recomand oricărei persoane în căutare de ajutor.
Simona Dobrica
Simona Dobrica2 ani în urmă
Un psiholog foarte bun, intelept, cu un ton cald care ti se apropie de suflet. Sunt foarte multumita si voi reveni de fiecare data cand voi avea nevoie. Il voi recomanda oricui voi avea ocazia.
Anamaria Mitran
Anamaria Mitran2 ani în urmă
In urma cu mai putin de un an starile mele generale erau de anxietate ,ingrijorare si panica .Ideea de a cere ajutorul unui psiholog era pentru mine valabila "doar pentru oameni slabi". Acum lucrurile stau altfel,iubesc viata,ma iubesc pe mine,ma descopar si ma accept asa cum.
Toate astea se datoreaza d-lui dct. Bernard .
Va sunt recunoscatoare pentru profesionalismul de care a-ti dat dovada in timpul orelor de terapie.
Va doresc putere sa reusiti sa vindecati si sa schimbati in bine cat mai multe vieti!

Recomand cu incredere!
Locații recomandate