/Bucuresti/Psiholog

La Psiholog

Strada Făinari 26, București 021225, România

Psiholog
2.7
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
F42C+62 București, România
+40 722 509 692
lapsiholog.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–7
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Alina
Andreea Alina4 ani în urmă
Am pierdut timp si bani ascultandu-l pe acest individ care nu avea o minima pregatire psihologica - zero empatie, zero comunicare eficienta. Parea supraspecializat in hipnoza, dar nu stia sa vorbeasca de probleme care se discuta in timpul anilor de facultate, nu la specializari si supraspecializari. Daca intrebi direct daca te poate ajuta in problema pentru care ai venit, deviaza de la subiect, generalizeaza. Pe scurt, nimic concret. Era mai degraba interesat de profesia mea, sa stie cum sa ma ia si cum sa incerce sa ma manipuleze. Daca il intrebam chestii concrete, batea campii. Pe site pare ca stapaneste subiectul, tocmai de aceea ma dusesem la el pentru ca am citit articole pe pagina sa si am crezut ca e competent. Din pacate, doar texte copiate si niciun ajutor concret. Lasa impresia de profesionist, daca incerci sa deschizi alt subiect decat cel stapanit de el, se pierde in aberatii. Aveti grija pe cine alegeti ca psiholog. A fost o experienta neplacuta.
See you Dog
See you Dog4 ani în urmă
Nu mi-a placut nici cabinetul, nici psihologul Ionut Ghiugan. Nu este amenajat pentru a crea o stare de confort, de deschidere spreo discutie - vechi, nerenovat, neprietenos. Psihologul Ionut Ghiugan e o persoana care incerca sa vorbeasca din carti, sa teoretizeze, empatie redusa. Parca era un robotel care, daca il scoti din program, nu stie ce sa spuna. Nu s-a adaptat la nevoile celui care l-a cautat, generalizari. Batut campii.
Vasile Mihai
Vasile Mihai4 ani în urmă
Slab!
Mihaela iacob
Mihaela iacob4 ani în urmă
Nu recomand!
Laurentiu Grama
Laurentiu Grama4 ani în urmă
Ionut Ghiugan
Ionut Ghiugan2 ani în urmă
Prin natura profesiei interactionez cu multe persone care se confrunta cu diferite probleme si au nevoie de sprijin emotional sau solicita un tip de evaluare psihologica. Cu o parte lucrez si stabilesc o relatie terapeutica viitoare, cu alta parte aleg sa nu colaborez si interactiunea se limiteaza la o singura sedinta. In general in ultima categorie intra persoane care se confrunta cu probleme ce depasesc aria mea de competenta si au nevoie de alt tip de ajutor specializat, persoane care manifesta asteptari nerealiste privind ajutorul pe care un psihoterapeut il poate acorda, persoane care manifesta carente privind educatia si comportamentul social, persoane care considera ca ajutorul psihoterapeutic trebuie acordat intr-o maniera gratuita fara ca situatia sa impuna acest demers. Din categoria enuntata anterior sunt situatii cand manifest o toleranta mai scazuta fata de persoane ce prezinta carente in educatie si comportament social. Aici cred ca trebuie sa lucrez mai mult. Si cum spunea cineva cunoscut: Cu totii avem nevoie de oameni care sa ne ofere feedback. Asa evoluam. Psiholog Ionut Ghiugan
Vlad Ștefănescu
Vlad Ștefănescu2 ani în urmă
Locații recomandate