/Bucuresti/Psiholog

Cabinet psihologic sector 3 - Violeta Popa

Bloc 104, Bulevardul Corneliu Coposu, București 031108, România

Cabinet psihologic sector 3 - Violeta Popa
Psiholog
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J5+FC București, România
+40 769 295 809
psihologbucuresti.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Loredana D
Loredana D2 ani în urmă
O recomand cu drag pe Violeta! Este o persoana minunata, care ma ajuta sa ma cunosc mai bine si sa văd altfel anumite aspecte ale vieții.
Beatrice Marta
Beatrice Marta2 ani în urmă
O recomand cu toata caldura pe Violeta. Este un om minunat si un psihoterapeut pasionat cum rar intalnesti. Fiecare intalnire cu ea m-a ajutat si incurajat sa ma cunosc in profunzime, sa gasesc raspunsuri la intrebari care ma framantau de multa vreme. Violeta este ghidul desavarsit in procesul cunoasterii de sine.
Alexandru-Razvan Muresan
Alexandru-Razvan Muresan2 ani în urmă
Astăzi m-am tuns după mari lupte interioare, alegând odată cu tunsoarea ca valoare principală în viața mea, creșterea, și nu ceea ce mă făcea plăcut oamenilor. Ceva în viața mea se mișcă și chiar dacă nu-mi place ce simt în unele momente, este doar o etapă intermediară, pe care lăsând-o în urmă, mă conduce către a fi bărbat. O recomand cu căldură pe doamna psihoterapeut Violeta Popa.
Bianca B
Bianca B2 ani în urmă
Violeta Popa este in primul rand om. Este un psihoterapeut exceptional, profesionist care daruieste cunoastere si isi practica meseria din suflet si cu multa implicare. Iti multumesc pentru tot sprijinul, indrumarea si trezirea la realitate. O recomand cu drag tuturor care trec prin situatii mai putin fericite in viata lor sau care isi doresc sa se dezvolte pe plan personal.
Cristina Duca
Cristina Duca2 ani în urmă
Transformarea mea a avut loc cu ajutorul doamnei psihoterapeut Violeta Popa. De la anxietate și stări permanente de plâns, starea mea s-a îmbunătățit considerabil. Sfaturile dumneaei sunt prețioase.
Recomand cu drag!
Vlad Florea
Vlad Florea4 ani în urmă
Recomand din suflet, Violeta este o persoana absolut deosebita!
Ii multumesc pentru ajutorul si ghidarea din cadrul etapelor ce tin de transfomarile mele pentru a ajunge sa fiu fericit.
Rodica Mesaros
Rodica Mesaros2 ani în urmă
Violeta Popa este un psihoterapeut desavarsit care isi practica meseria cu multa pasiune, daruire si bucurie, cum rar intalnesti. Ea trateaza dezechilibrele din perspectiva mintii, a corpului si a sufletului si astfel am reusit sa tratez problema pe care am avut-o. Multumesc Violeta pentru transformarea mea, pe care am inceput-o alaturi de tine si pentru ca ma ghidezi cu rabdare pe taramul magic al dezvoltarii personale.♥️
Galina Zamfir
Galina Zamfir2 ani în urmă
Multumesc Violeta pentru tot ajutorul pe care ni-l oferi in dezvoltarea si evolutia personala, in armonizarea relatiei de cuplu, in cresterea echilibrata a copiilor! Apreciez profesionalismul si eficienta metodelor tale!
Te recomand cu drag pentru oricine intampina situatii dificile de viata, sau isi doreste sa investeasca in cresterea personala! Esti un ghid holistic, avand cunostinte in variate domenii si putand sa abordezi problemele din diverse perspective!
Locații recomandate