/Bucuresti/Psiholog

Neuroaxis - Clinica de neurologie

Calea Serban Voda 206 U Center - intrarea prin stanga cladirii, 040215, România

Neuroaxis - Clinica de neurologie
Psiholog
4.3
145 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C473+63 București, România
+40 21 9965
neuroaxis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Niculina Lesu
Niculina Lesu2 ani în urmă
Astăzi am avut programare la această clinică. Încă de la intrare, mi-a inspirat încredere. Am ajuns puțin înainte de ora stabilită, timp in care am complet o declarație și mi s-a luat temperatura. Pot spune că fetele de la recepție sunt destul de amabile. Mare mi-a fost incantarea când pe hol a apărut o domnișoară drăguță, care m-a invitat în cabinet, astfel că mi-am dat seama că este doctor Alexandra Matei, la care aveam programarea. Un OM prietenos, i-am văzut zâmbetul in ochi ( ambele purtam masca obligatorie). A avut atâta răbdare cu mine, încât a înțeles problema mea, iar eu am înțeles ce mi-a explicat. O să urmez întocmai recomandările primite și o sa revin cu siguranță. Apreciez totul la superlativ! Am văzut medici care preluau pacientul de pe scaunul din sala de așteptare, sprijinindu-l, să poată ajunge în cabinet. Felicitări, Neuroaxis că sunteți prietenoși cu cei care își pun toată încrederea în dumneavoastră!
Maria Trica
Maria Trica2 ani în urmă
Pentru că mă iubește Dumnezeu!
În prima jumătate a anului 2019, după un leșin din care mi-am revenit, am ajuns la dl. dr. Dan Mitrea. Acesta, după descrierile mele și un consult foarte amănunțit și-a exprimat opinia că ar fi semne de encefalită. Mi-a prescris un RMN cerebral cu substanță de contrast și să revin la dânsul. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, deoarece a intervenit un nou leșin din care nu am mai ieșit ușor. După zile și nopți mi-am revenit la viață. Eram la Spitalul Colentina, la secția de neurologie, unde am fost diagnosticată cu encefalită autoimună. Aici, prin profesionalismul și grija deosebită a d-nei dr. Iulia Olaru și a întregului personal medical și bineînțeles ajutată foarte mult de familie (soț, copii, rude) am început să mă recuperez. Practic, în spital, fără să exagerez, "am învățat să merg". De ce m-a iubit Dumnezeu? Pentru că mi-am revenit, pentru că nu am făcut un AVC, pentru că am dat peste niște doctori de excepție și, nu în ultimul rând, pentru că nu începuse pandemia. De atunci merg periodic la control la dl. dr. Dan Mitrea, căruia îi mulțumesc și pe această cale. Mă bucur mult că în România există și doctori tineri super pregătiți și dedicați pacienților.
Marius maldaianu
Marius maldaianu2 ani în urmă
Experienta mea la Neuroaxis a fost ciudata din perspectiva in care nu am fost anuntat de costul unor consultatii suplimentare pe care doctorul le-a facut. In mod normal intr-o consultatie ORL intra si o verificare a reflexelor , dar la ei se iau bani in plus si nici macar nu te anunta daca iti doresti nefiind necesar. Doctorul cu care am avut programare nu parea un doctor pasionat de meserie ci doar astepta sa se faca plata , ceea ce e trist. Sincer , ma asteptam ca macar intr-o clinica privata sa nu mai fie problema banilor si doctorii sa faca asta cu pasiune interes si dorinta de a ajuta oamenii. Sunt multe lucruri ce trebuiesc imbunatatite nu doar un salon curat ceea ce ar trebui sa fie o normalitate.
Multumesc!
Daniela Ciuca
Daniela Ciuca2 ani în urmă
Am sunat pentru o programare la această clinică pentru o a doua parere la interpretarea unui examen IRM (CD și interpretare pe suport de hârtie).Fac mențiunea că au fost făcute tocmai la Constanța, eu fiind din Dâmbovița, deoarece aici am găsit un IRM semideschis pentru coloană ( in Bucuresti la 3 clinici erau nefuncționale).In trecut ,am mai încercat un examen IRM ( tub inchis), dar nu am rezistat mai mult de 5 minute, am întrat în panică. Am explicat toate acestea, operatorului, el a fost de bună credința, dar am fost refuzată.
Rodica Patrolea
Rodica Patrolea2 ani în urmă
Clinica este OK , programarea la RMN a fost aproape imediat și in condiții f. bune. Am avut însă parte de o consultație și un control la neurologie la dr. Bianca Nițu , total dezamăgitoare. D-na doctor deși se promovează ca iubește ceea ce face , cu mine nu a avut deloc răbdare, irascibila, mi-a recomandat extrem de multe analize ( HIV?testare boli infecțioase? markeri tumorali? B12 și toate vitaminele posibile ) care au costat 600 lei și cred ca toate au fost nerelelevante ptr un diagnostic neurologic. Nu mi-a răspuns la toate întrebările puse ( chiar ma apostrofat) nu mi-a explicat clar starea mea dpdv neurologic , ma trimis la alte analize și la alte specialități . Probabil considera ca nu am nimic neurologic dar nu mi-a dat nici o soluție la problemele mele, am un RMN cu probleme.
Liliana
Liliana2 ani în urmă
Profesionalism, curatenie, grija si respect fata de pacient! Multumiri doamnei doctor Bianca Nitu pentru consultul amanuntit, tratamentul si investigatiile recomandate! Rar am intalnit doctori care sa priveasca organismul uman ca pe un intreg si care sa analizeze astfel problema de sanatate pe care o ai. Multumiri doamnei asistente de la RMN!
Viorica Ionescu
Viorica Ionescu2 ani în urmă
Am avut o consultatie la dr.Mihai Ionescu si am fost multumita de cadrul general :profesional,abordare,empatie cu pacientul,politete si realism in posibilitatea de a pune diagnostic(diplopie) sau de a recomanda un tratament direct fara alte investigatii ulterioare.In concluzie sunt multumia .Din pacate,pretul unei RMN 3T e prea ridicat pentru posibilitatile mele...
Cu multumiri,
Viorica Ionescu
Ioan Catalin
Ioan Catalin2 ani în urmă
La neurologie, am stat o ora ca sa faca copy - paste in calculator la niste RMN-uri efectuate. I-am zis doamnei doctor ca i le trimit in format electronic si ca vreau sa vorbim, nu pentru dactilografiere venisem acolo, nu pentru asta am platit consultația. Scrisesem pe hartie simptomele, nu a vrut sa le citească. Nu am primit niciun diagnostic, in final m-am ales cu raport identic cu interpretarea RMN-urilor, lucru care il stiam deja. Bani dati degeaba pe consultatie, pe drumul pana la Bucuresti si inapoi, si timp pierdut.
Locații recomandate