/Bucuresti/Psiholog

Universitatea Titu Maiorescu

22 Strada Dâmbovnicului Tineretului, București 040441, România

Universitatea Titu Maiorescu
Psiholog
4
159 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C477+FQ București, România
+40 21 316 1646
utm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marian Saiu
Marian Saiu2 ani în urmă
Am fost la munca și sau tras cabluri net
Cristi Bancu
Cristi Bancu2 ani în urmă
O facultate care prin lucrarile de amenajare facute de mai multe ori si fara cap, deranjeaza o multime de blocuri din jur, de la inceputul primaverii, inclusiv liceul alaturat.

Respect 0 pentru ceilalti, nu se respecta nici o ora de liniste, doar o hartie atarnata de gard "Ne cerem scuze pentru disconfortul creat" (va cred pe cuvant :))) )
George Nicola
George Nicola2 ani în urmă
Nu recomand
Contra:
- ti se raspunde ff greu la telefon( poti sa suni si o saptamana nimic(includ sa suni la.toate facultatile! Inclusiv la numarul lor principal )
- o sa aflati notele cam dupa ce trece deja prima sesiune de restante ca cu platforma online nu prea stie nimeni sa o foloseasca
- profesori eh eh..depinzand de facultate( aici pot sa zic ca semi-ok)
- din nou cu telefonul, frustrarea asta se adune si de faptul ca daca te duci la facultate majoritatea secretarelor se uita la tn cu scarba sau mananca in fata ta(in programul de munca) mai mult te simti vinovat ca ai venit sa intrebi ce nota ai

Overall sincer sa zic sunt ff neprofesionali si eu unul nu o recomand(poate se schimba secretarele)
Magda Ciobanu
Magda Ciobanu2 ani în urmă
Vă rog să-mi precizati care este procedura prin care examenul on-line sustinut de fiica mea în 2021 sa fie validat.Mentionez ca a primit mesaj cum că ar fi fost absentă, ceea ce nu este cazul.
A sustinut examenul.
Cu stimă!
Așteptăm lamuriri ulterioare!

Mulțumiri d-nei secretare pentru promptitudinea cu care s-a rezolvat situația .
Cu stimă!
Flory Felipov
Flory Felipov2 ani în urmă
Am sunat acum 2 zile pentru a cere detalii legate de admitere,mi s a răspuns imediat ce nu aveau detalii legate de medicina dentara mi s a comunicat nr de telefon. Ambele doamne au fost foarte amabile și răbdătoare
Neko Andreea
Neko Andreea2 ani în urmă
Incerc de o luna sa dau de secretara prin email, avand in vedere situatia in care suntem (Covid), am sunat, nu raspunde nimeni (de aceea nu am fost acolo, ma gandeam ca nu raspunde nimeni, deci nu e nimeni la secretariat si am mers cu email-urile). Am trimis o cerere de retragere (acum o luna) si nu primesc nici un raspuns doar pentru a se ajunge la plata a celei de-a doua rate, nu au pic de respect fata de studentii, vor doar bani. ; Revin cu un edit. Imi astept de 2 luni restituirea banilor (am trimis din greseala mai multi bani pentru taxa de retragere doar ca sa aflu ca doamna secretara doarme la job, si cererea mea de restituire de bani nici nu a fost trimisa mai departe. EVITATI ACEASTA MIZERIE DE FACULTATE. ; edit: este luna mai, am trimis cererea de restituire din ianuarie, nu primesc nici un raspuns si am fost blocata sa nu mai pot trimite mail-uri.
Alex S
Alex S2 ani în urmă
Dupa ce am finalizat o universitate de stat serioasa, am zis sa continui cu programul de informatica la distanta de la Titu Maiorescu. Teribila idee. Taxa e imensa (1600 euro pe an, plus alte taxe care apar pe parcurs). Secretariatul raspunde greu si are o atitudine de indiferenta. Multi profi sunt batrani, nu au tinut pasul cu tehnologia, si au o mentalitate care aduce a comunism. Nu tu fisa de curs, nu tu bibliografie relevanta. Desi programul e la ID, include bazaconii de cursuri precum Sport. De la o facultate cu 43 milioane euro profit pe an, te astepti la calitate. E mai eficient sa invat pe cont propriu si sa imi pastrez banii. Nu merita efortul pentru un carton la final...
Dula lula
Dula lula2 ani în urmă
Sambata program de la 9-14 dar la secretariat la Psihologie nu e nimeni prezent, la ora 11-11:30.
De la restul secretariatelor suntem anuntati ca nu e nimeni prezent astazi si probabil nici nu o sa mai vina nimeni.
Halal... asteptarile sunt mari pt o universitate cu niste taxe aberant de mari, ma asteptam la niste servicii pe masura.
Nu e cazul...
Culmea este ca are multe reviw-uri pozitive...
DEZAMAGIRE
Locații recomandate