/Bucuresti/Psiholog

Centrul Confident - training, dezvoltare personală și psihologie

Strada Uranus nr.132A, parter, București 050826, România

Centrul Confident - training, dezvoltare personală și psihologie
Psiholog
5
133 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3CM+V7 București, România
+40 756 310 661
centrulconfident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nick Olaus
Nick Olaus2 ani în urmă
Cursul la care am participat a fost cel mai bun din toate pe care le-am urmat in ultimii 20 de ani. Materiale foarte bine organizate si sistematizate , prezentate într-o manieră profesionistă. Formatoarea extraordinara atât în prezentarea teoriei , cât, mai ales în realizarea și îndrumarea practica.
Recomand cu cea mai mare plăcere cursurile acestei asociații.
KÜHLBURGER LILIANE GERTRUDE
KÜHLBURGER LILIANE GERTRUDE2 ani în urmă
Am participat la cursul de Hipnoza Nivelul 1si2.

Un curs foarte bine structurat!
Am primit multe informații,și multe materiale, bine organizate.Tehnicile au fost prezentate practic și dinamic.
Formatoarea este o persoană care prezintă mult profesionalism și în același timp căldură și deschidere spre interacțiune.
Felicitări!
Rodica Szocs
Rodica Szocs2 ani în urmă
Cursul Tulburările de personalitate a domnului psiholog Valentin Pescaru este extrem de util si bine structurat, pe măsura tuturor nevoilor psihologilor, indiferent de treapta de specializare.Este un curs de cinci stele.
Stefana Chesculescu
Stefana Chesculescu2 ani în urmă
Am participat la cursul de Consiliere de cuplu și psihosexologie in data de 03-04.11.2021, online. A fost o experiența minunata. Modul de organizare, prezentare și mai ales conținutul cursului au răspuns perfect așteptărilor mele. Am primit foarte multe tehnici de lucru și totul a fost la nivel practic și de asta aveam nevoie. D-na Elena Cozma este un formator desăvârșit, extrem de bine organizata, foarte plăcută in interacțiunea cu noi, cursanții și foarte bine pregătită profesional. Multumesc din suflet și felicitări! Cu siguranța voi reveni la Confident pentru alte cursuri
Ana Sindie
Ana Sindie2 ani în urmă
O experienta extraordinara! Am participat la cursul online Consilier în dezvoltare personala Un curs fff bine structurat, cu multe momente de interacțiune, practica și informații utile ! Elena și Cristian au fost minunati , implicați și au acordat atenție fiecărui aspect în parte! Am avut parte de colegi extraordinari și cele 3 zile au fost pline de energie bună! Am învățat, am practicat , am ras și ne-am distrat !
Mulțumesc Elena, mulțumesc Cristian și mulțumesc tuturor colegilor din grupa 09.11.2021 !
Luminita Oprea
Luminita Oprea2 ani în urmă
Cursul de consiliere psihologică, un curs maraton, care ne-a provocat încontinuu și ne-a ținut pe toți antrenați și captivați, timp de 30 de ore. Felicitări echipei!
Catalin Tincu
Catalin Tincu2 ani în urmă
Un curs foarte util, organizat perfect, condus și gestionat excelent de doamna Elena Cozma. Sunt foarte încântat de latura practică a cursului și de resursele substanțiale puse la dispoziție de organizatori. Bravo, tot respectul!
Eugenia Dobromir
Eugenia Dobromir2 ani în urmă
Timpul petrecut împreună a adus date suplimentare asupra caracteristicilor psihoafective ale unei persoane. Am învățat tehnici și metode noi, pe care le voi folosi în lucrul cu beneficiarii.
Locații recomandate