/Bucuresti/Psiholog

Alexandra Maftei: Psiholog, Psihoterapeut, Consilier Dezvoltare Personala | Bucuresti

Strada Smaranda Brăescu 3, București 077190, România

Alexandra Maftei: Psiholog, Psihoterapeut, Consilier Dezvoltare Personala | Bucuresti
Psiholog
5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3HV+RM București, România
+40 766 440 121
alexandramaftei-psiholog.com
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Alexandra Maftei: Psiholog, Psihoterapeut, Consilier Dezvoltare Personala | Bucuresti
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra C.
Alexandra C.313 zile în urmă
Atunci când am început căutările pentru un psiholog m am așteptat sa fie un proces îndelungat de a găsi pe cineva cu care sa ma pot simți confortabil, însă am avut norocul sa găsesc cabinetul Alexandrei, care de la prima noastră ședință m a ascultat și înțeles mai profund decât ma înțelegeam eu însămi atunci. Este un adevărat profesionist, bun ascultător, și întrebările ei te îndruma sa îți găsești răspunsurile. Deși au trecut doar câteva luni, simt o schimbare în bine în mine și felul în care ma simt, și pentru asta ii sunt enorm de recunoaștere și o recomand!
Anca Florescu
Anca Florescu313 zile în urmă
Cand ai întrebări fără răspunsuri și gânduri care nu îți dau pace, nu poți la nesfârșit să apelezi la prietenii dispuși să te asculte, pentru că pot fi subiectivi, îți vor da sfaturi nepotrivite pentru tine, sau îi poți plictisi. Soluția este să apelezi la Alexandra, pentru că este un adevărat profesionist care știe să pună întrebările potrivite, astfel încât tu să îți răspunzi singur la toate frământările. Alături de ea descopăr foarte multe lucruri despre mine și despre trăirile mele. O recomand și îi mulțumesc! 😊
Bianca Gimi
Bianca Gimi313 zile în urmă
Alexandra este un om minunat și un specialist de nota 10!Este empatică și dedicată,o recomand cu mult drag!
Ana Maria Tomi
Ana Maria Tomi344 zile în urmă
Recomand cu drag! Este o persoana minunata care te ajuta sa depasesti si sa inveti din greutatiile care apar pe parcursul drumului tau. Fac sedinte impreuna cu ea de mai bine de un an si jumatate , perioada in care am invins depresia , tin anxietatea sub control si am ajuns din nou sa fiu o persoana fericita. Deasemenea ma ajutat sa ma dezvolt si sa ma cunosc cu fiecare sedinta avuta.
Mircea Cinteza
Mircea Cinteza2 ani în urmă
Doamna psiholog mi-a acomodat fiecare nevoie pentru a reusi sa progresez si sa rezolv o parte din problemele cu care am inceput terapia.
A avut rabdare sa-mi asculte fiecare gand, chiar si atunci cand mi-a fost dificil sa le vocalizez, si de fiecare data mi-a oferit noi perspective pentru a depasi obstacolele cu care m-am confruntat.
Recomand cu caldura serviciile de psihoterapie ale doamnei psiholog Alexandra Maftei!
Valerie Constantinescu
Valerie Constantinescu2 ani în urmă
Supportive, understanding, patient, easy to talk with…Alexandra este o profesionista in toată puterea cuvântului, dar și un om extrem de cald și de empatic. Ședințele cu ea sunt ca o gura de aer proaspăt, a “judgement free zone”, unde simt ca pot fi eu însămi (cu toate traumele, fricile și dilemele mele).
Ioana Nastasa
Ioana Nastasa2 ani în urmă
Alexandra m-a ajutat sa am o minte mai echilibrata, sa imi identific sursele reale ale anxietatii si sa pot sa ma bucur de viata cu mai multa usurinta. E o persoana calda cu care pot discuta despre orice, si alaturi de care ma simt safe si inteleasa :)
Mihai Covariuc
Mihai Covariuc2 ani în urmă
O persoana deosebita, care își face treaba cu plăcere, dăruire și atenție pentru pacient.
In concluzie un profesionist.
O recomand cu încredere.👍
Locații recomandate