/Bucuresti/Optica

Opticris

București Mall, Calea Vitan 55-59, București 031282, România

Opticris
Optica
3.2
10 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4CG+4Q București, România
+40 21 230 5053
opticris.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Cristina260 zile în urmă
Buna ziua .
Din magazinul Opticris din Bucuresti Mall își achiziționează de ani de zile soțul si copilul meu ochelari de vedere iar eu ochelari de soare . Tot respectul pentru angajații magazinului in special pentru Doamna Oana (am văzut numele pe ecuson) amabilitatea ,profesionalismul si implicarea sunt calități rar întâlnite la un angajat intr-un magazin din mall. Vom reveni cu plăcere de fiecare data .
Petre Cristian
Petre Cristian4 ani în urmă
Tepari. Produsele au in general un nivel de pret mai mare cu aprox 50% decat in orice alta locatie. Totusi, de black friday au discount de 50%, afisat, dar pe care nu l acorda, invocand exceptii nereale. Nu i recomand, clar.
George Gijga
George Gijga4 ani în urmă
Personalul de la vanzare fara abilitati in acest sens.
Irina Lupu
Irina Lupu2 ani în urmă
Personalul de la vânzare foarte nepoliticos… în special doamna! O experiență oribilă! Am întrebat de mai multe modele de rame pentru ochelari de vedere pe care le-am văzut disponibile pe site. Pe un ton foarte sictirit, mi s-a spus că nu sunt disponibile și nici nu mi-au fost date alternative. Nu a interesat-o faptul că venisem cu rețetă să probez, dispusă fiind să achiziționez o pereche. Poate a considerat că acest magazin prețios cu rame deosebite nu mi se potrivește. În concluzie, cea mai proastă experiență dintr-o optică. Voi avea grijă să împărtășesc tuturor cunoscuților această întâmplare. Cu siguranță NU recomand!
Vlad Comanescu
Vlad Comanescu2 ani în urmă
Cea mai frumoasa experienta avuta vreodata intr-o optica din Romania.Aveam nevoie urgenta de o pereche de ochelari,intrucat pe cei vechi ii pierdusem recent.Regret ca nu i am retinut numele Doamnei mai in varsta de acolo,cel mai probabil un gen de director de magazin tinand cont dupa modul de abordare si de exprimare,care,dupa ce a efectuat consultul si mi -a dat toate detaliile despre lentile,costuri,intretinere,service.s.a.m.d a luat indata legatura cu persoanele abilitate de la laboratorul dumnealor si in aceeasi zi mi-au rezolvat problema.Multumirile mele se duc si catre colegul dansei ,un tanar foarte bine instruit ,care mi-a luat niste masuratori,inteleg ca erau foarte necesare ,ceea ce nu am mai intalnit pana acum.
Pe scurt,am avut parte de un tratament mai mult decat minunat,ceea ce ma determina sa-i recomand cu deosebita caldura.Sotia si copilul au primit zilele trecute acelasi ajutor.Nu ezitati sa-i contactati!
Lucian Lumperdean
Lucian Lumperdean2 ani în urmă
Servici nul : agresivitate si incompetenta
JM JM
JM JM2 ani în urmă
Serviciu dezagreabil
Vlad constantinescu
Vlad constantinescu2 ani în urmă
O experienta inedita,interesanta si un schimb de opinii pertinent cu Doamna optometrist(sper ca am retinut intocmai termenul medical)si director de magazin.
Am avut nevoie de o parere avizata si concisa in ceea ce priveste o prescriptie medicala,am fost supus unei noi examinari,in urma careia am stabilit impreuna in ce consta eroarea celei dintai.
Tot acolo mi- am comandat si lentilele,marca Essilor,vizionari in domeniul lentilelor si am plecat satisfacut nu doar de actul medical in sine,ci si de nivelul inalt al discutiei,sustinut cu argumente firesti si concludente.
Recomand oricui doreste calitate ,nu cantitate.
Goga Mihaela
Goga Mihaela2 ani în urmă
Locații recomandate