/Bucuresti/Optica

Optiplaza Parklake

București, România

Optica
3.9
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CX+FV București, România
+40 372 711 701
parklake.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucia Stavarache
Lucia Stavarache2 ani în urmă
Ofer 5 stele contrar experientei avute deoarece pana la urma totul a fost rezolvat favorabil mie.
Mi s-a prescris o reteta nepotrivita de catre ei si in urma controlului la oftalmolog s-a remediat problema deci merita cele 5 stelute.S-au purtat ca niste adevarati profesionisti.
Claudia sica
Claudia sica3 ani în urmă
M-am bucurat de o experienta super in Optiplaza Parklake.
Consultanții sunt profesioniști, amabili, stiu sa ofere informații, stiu sa ajute clientul sa se orienteze exact spre ce își doreste.
Este plăcut sa interacționezi cu asemenea oameni, care stiu sa te indrume și sa iti ofere raspuns la toate intrebarile cu zâmbetul.pe buze!
Felicitări! Voi reveni aici de fiecare data când voi avea nevoie. 👍
Mihai Dan
Mihai Dan3 ani în urmă
Produse si oferte bune.
Personal amabil.
Pandele Alin
Pandele Alin3 ani în urmă
A șasea stea pt Razvan
Adelin Dobre
Adelin Dobre4 ani în urmă
La cumpărarea unei perechi de rame pentru ochelari de vedere, am cerut un feedback pentru a vedea daca diverse rame pe care le-am probat, îmi sunt potrivite. Sunt multe considerente de care trebuie ținut cont, precum puntea nazală, lungimea brațelor sau lățimea ramelor, mai ales atunci când lentilele care vor veni montate, vor avea o dioptrie mai mare. Din pacate, cei doi vânzători ai magazinului s-au rezumat doar la a spune: tu știi dacă îți vin bine. Mi se pare lipsa de pricepere, iar daca trebuie sa va faceți o pereche de ochelari de vedere, nu va recomand deloc acest magazin. Efectiv, oamenii de acolo nu știu să îndrume clienții spre alegerea ramei potrivite conturului fetei lor și lasă totul la latitudinea clientului, ceea ce in mod firesc, poate duce și la alegeri greșite! In cazul meu, ramele alese deși inițial când le-am probat păreau ok, dupa montarea lentilelor cu o dioptrie mai mare, ochelarii sunt largi și cad de pe nas...detaliu de care vânzătorul respectiv nu au știut să țină cont și să îmi spună.
NIMROD BARTHA
NIMROD BARTHA2 ani în urmă
Am venit de 2 ori sa intreb cat costa un set de lentile fara rama. Nu-mi placeau ramele pe care ei le aveau in stoc. Mi s-a spus de ambele dati un pret. Am venit sa fac comanda a 2-a zi. Mi-au spus ca pretul e valabil doar daca iau si ramele de la ei si ca nu am memoria buna. Au mai avut si tupeul sa imi ceara sa platesc "consultatia"
Bogdan Manole
Bogdan Manole2 ani în urmă
Am probat o pereche mai scumpa de ocherari si dupa am incercat una mai ieftina care mi-a placut mai mult si vanzatorul a incercat sa ma faca ii cumpar pe cei mai scumpi zicandu-mi ca ceilalți erau strambi (desi nu era cazul) si ca erau prea scurti.
Nu a prezentat oferta completa care era disponibilă pe site și mi-a sugerat o oferta de subtiere a lentilei avand in vedere ca am dioptrii sub 1, in loc sa imi spuna de exemplu ca pot sa optez pt rame fumurii. Livrarea letilelor a durat putin peste 2 saptamanii desi livrarea era in 7 zile lucrătoare timp in care nu m-a anuntat nimeni nimic, a trebuit sa sun eu sa intreb ce se intampla cu comanda. Ca lucru pozitiv as spune ca m-a lamurit la întrebările ulterioare pe care le-am avut si ca lentile si ochelari sunt buni.
Vlad Mihai Chiovianu
Vlad Mihai Chiovianu2 ani în urmă
personal amabil, preturi ok la rame.
Locații recomandate