/Bucuresti/Optica

Optica în Bucuresti

Mereu disponibili pentru a oferi cele mai bune servicii, animați de pasiunea care i-a făcut să aleagă această meserie și oferind mereu lentile sau ochelari de cea mai înaltă calitate, profesionștii de la serviciile de optică își pun mereu competențele în serviciul tău.

Vei găsi experți care te vor ghida în alegerea lentilelor tale de contact, a ochelarilor de vedere și a monturilor. Se vor respecta de fiecare dată fizionomia ta, dar și corecțiile de care ai nevoie.

Dar, datorită celor mai recente inovații tehnologice vei beneficia de competențe în materie de examen al vederii, control al vederii și adaptarea pentru lentilele de contact. Ascultând mereu nevoile și așteptările tale, specialiștii în optică vor defini cele mai bune soluții pentru confortul tău vizual.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.