/Bucuresti/Optica

Optismart Stefan cel Mare

Șoseaua Ștefan cel Mare 44, București 020147, România

Optismart Stefan cel Mare
Optica
4.7
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F436+2X București, România
+40 728 385 108
optismart.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Maria Iurcu
Oana Maria Iurcu2 ani în urmă
Foarte mulțumită...servicii, prețuri foarte ok, profesionalism.
Liviu Capsuna
Liviu Capsuna4 ani în urmă
Au avut o alta locatie si au sters.o de pe harti probabil din cauza recenziilor . Deci am cautat , am citit recenzii , si pt ca erau mai ieftini am ales sa fac aici ovhelari . Dupa consult mi s.au facut 2 perechi . Cu o pereche NU VEDEAM NIMIC . A foua i.a crapat un colt de kentila , exact in punctul cu surub al ramei , devi din cauza montajului . Previzez ca am dat 1200 pe lentule , miopie , astigmatism, cilundru doar cu protectie . Am fist cu lentila ciobita dar am cerut un nou condult si a doua iara mi.au favut progresivi . Inca 1050 din care reducere 200 lei pt cei sparti pe care i.am folosit 2 saptamani . Acum camd scriu , dupa 4 luni s.a copbit si lentila de la heliomat . Deci 2000 lri ARUNCATI . Recenziile de 5 puncte sunt de la salariati si patroni. Nu va fuceti la acestcentru !!!!
Stefan Oprea
Stefan Oprea4 ani în urmă
Foarte profesionisti și produse de cea mai buna calitate. Cu siguranta intre cei mai buni de pe piata. Recomand cu toata increderea !!
Petite tortue
Petite tortue6 ani în urmă
Foarte multumita de serviciile si produsele oferite. Am peste 5 perechi de ochelari, la preturi rezonabile si sunt inca in perfecta stare. Personalul extrem de amabil, de atent, servicii ireprosabile. Recomand cu mare drag.
Andra Lazar
Andra Lazar6 ani în urmă
Prima pereche de ochelari făcută aici m-a determinat sa ma întorc pentru a o face și pe a doua. Domnișoarele optometrist sunt foarte drăguțe și amabile iar dl. dr. este un profesionist desăvârșit cu extrem de multă răbdare. Tuturor persoanelor cărora le-am recomandat Optismart au fost foarte încântate și au revenit. Din câte știu, au mai multe locații în București.
Aglika Panova
Aglika Panova7 ani în urmă
Doamna, care mi-a facut ochelarii, a fost extrem de draguta! M-a ajutat cu sfaturi, a fost foarte atenta si flexibila. Recomand.
Cristian Catana
Cristian Catana2 ani în urmă
Recomand cu multă încredere serviciile acestui cabinet oftalmologic, am beneficiat de foarte mult profesionalism și amabilitate din partea personalului iar cu ochelarii progresivi pe care i-am achiziționat vad mult mai bine atât de aproape cât și la distanță.
Verginia Raiciu
Verginia Raiciu2 ani în urmă
Servicii de calitate și preturi bune! Recomand cu toată încrederea! Profesionalism și tenacitate!
Locații recomandate