/Bucuresti/Optica

Iris Optic Bd Uverturii 85

Bulevardul Uverturii 85, București 077042, România

Iris Optic Bd Uverturii 85
Optica
4.7
50 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2QG+XH București, România
+40 746 028 881
iris-optic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petre Tudor1 an în urmă
Foarte curat și opticieni cu multa răbdare . Profesionalism m-a ajutat foarte mult în alegerea ramei și inclusiv consultul la făcut cu multa răbdare și interes pentru a ieși ce trebuie recomand chiar merita ..
Abyukina
Abyukina2 ani în urmă
Personal foarte amabil,dna. Optometrista foarte draguta, saritoare si m-a ajutat cu multe informatii ai sfaturi in alegerea ramei si lentilelor potrivite nevoilor mele.
Recomand cu incredere.
Raluca Ifrim
Raluca Ifrim2 ani în urmă
Toate serviciile oferite cu profesionalism, promptitudine si de nota 10!!!
Personalul foarte amabil si pregatit sa ofere cele mai bune sfaturi si explicatii astfel incat nu ai cum sa nu pleci multumit de acolo.
Dna Andreea este o persoana cu o combinatie de pasiune si profesionalism ce rar iti este dat sa intalnesti.
Recomand cu mare incredere aceasta locatie! O locatie in care vezi mult mai bine dupa ce o vizitezi :)
Delia Costache
Delia Costache2 ani în urmă
Mama mea a incercat cateva rame de ochelari, iar doamna de acolo parea deranjata de acest lucru. Ne a repetat de cateva ori faptul ca ochelarii din partea stanga sunt ochelari de barbati, chiar daca mama mea a vrut sa incerce cateva perechi de acolo. Cand i am spus ca nu conteaza genul, fiindca eu port ochelari unisex, mi a raspuns “pacat”. Asa ceva nu mi s a intamplat niciodata intr un magazin de acest fel.
Briela Nica
Briela Nica2 ani în urmă
Reclama mincinoasa, din ce am văzut pe Instagram, consultație gratuită, la cabinet nu mi-au făcut fund de ochi și nici tensiunea oculara nu mi-a fost luată.
Recomand să mergeți la un specialist cu bilet de trimitere sa va facă un control complet.
Emil Cioana
Emil Cioana2 ani în urmă
Am făcut o pereche de ochelarii tatălui meu, sunt foarte mulțumit de amabilitatea personalului recomand cu i credere. Servicii de calitate și profesionalism.
Elena radu
Elena radu2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumita de amabilitatea personalului, de ochelarul pe care la-m achiziționat, domnișoara care ma ajutat a fost foarte amabilă și drăguță. Recomand cu încredere.
Andreea Gabriela
Andreea Gabriela2 ani în urmă
Am fost incantata de amabilitatea doamnelor de la Iris Optic. Doamna Andreea a avut rabdarea de a-mi raspunde tuturor intrebarilor si de a ma ghida spre o alege corecta, din punct de vedere raport calitate-pret. Comanda a fost pregatita foarte rapid. Multumesc!
Marius Dan Oros
Marius Dan Oros2 ani în urmă
Buna ziua !! Acesta locatie foarte curata cu un personal profesionist si recomand 100% pentru atitudinea angajatilor si serviciilor ..felicitari!!
Locații recomandate