/Bucuresti/Optica

Ochelari.com

Bd. Expozitiei Nr. 1(K, București 012101, România

Ochelari.com
Optica
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3F8+2J București, România
+40 724 081 880
ochelari.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: 12–19
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Popescu
Mirela Popescu2 ani în urmă
Recomand fără rețineri această firmă. Am comandat mai multe perechi de ochelari și de fiecare dată am fost foarte mulțumită. Pe lângă profesionalism, seriozitate, raportul excelent calitate/ preț, foarte importantă amabilitatea cu care domnul Sorin Șelarul consiliază clienții.
Erva Rola
Erva Rola2 ani în urmă
Am o rețetă de ochelari foarte încâlcită că sa zic așa, cu astigmatism hipermetropic compus, presbiopie, miopie etc. Cu ajutorul d-lui Sorin Selaru, pe care l-am găsit întâmplător pe ochelari.com în secțiunea suport în line, am reușit să am o pereche de ochelari cu care fara exagerare vad mai mult decât bine. Îl consider pe d-l Sorin Selaru un profesionist in consultații și recomandări de lentile și rame, iar aparatura utilizata la consultații este performantă și profesională. Am găsit aici profesionalism, răbdare, discuții deschise și recomandări bine gândite tehnic. Recomand oricui dorește o pereche de ochelari care să îl ajute cu adevărat la corecția vederii indiferent de rețetă. Preturile sunt corecte și rezultatul final din punctul meu de vedere depășește orice așteptări. Îi mulțumesc d-lui Selaru pe acesta cale și va rog să mă credeți că având în vedere rețeta mea văd excelent fara exagerare și am o singura pereche de ochelari cu lentile progresive care sunt foarte confortabile.
Andrei Zichisanu
Andrei Zichisanu2 ani în urmă
Am comandat o rama fara contur (cu prindere doar in suruburi pe lentile de plastic) si am fost foarte incantat de calitatea acesteia si de timpul de livrare.
O firma serioasa, de incredere.

O recomand
Marian Sia
Marian Sia2 ani în urmă
Interactiunea cu ochelari.com a fost placuta si finalizata cu succes.
Produsul comandat online a fost executat conform dpv al specificatiei solicitate si calitativ si a fost livrat in conditii bune in termenul stabilit.
Recomand cu incredere ochelari.com!
Berdan Dumitru
Berdan Dumitru2 ani în urmă
O echipă de profesioniști. O aduce in topul firmelor de montat, confectionat, livrat lentile de ochelari atit de vedere, lentile standard, distanță si aproape, lentile progresive, lentile cu si fara dioptrii pentru protectie solara, deci repet o aduce in topul celor mai bune firme de acest gen seriozitatra, profesionalismul, calitatea produselor, plus rame, dar in special prețul de departe, grija fata de client. După ce iei legatura cu acești oameni vei vedea ca este o experienta de neuitat si vei revenicu mare incredere si plăcere. Ochelarii de vedere nu se fac o dată si gata, veti avea nevoie in permanență de o firma de incredere. O recomand cu o deosebită plăcere deoarece si eu am avut aceasta nevoie de a-mi schimba lentilele ochelarilor de vedere in nenumărate rinduri si am găsit aici la această firmă aceeasi pasiune si corectitudine in relatia cu pacientul, cu atit mai mult păstrându-și prețurile jos si calitatea atit a produselor cit si a serviciilor la un standard deosebit de ridicat.
Nicolae Dragolici
Nicolae Dragolici2 ani în urmă
Colaborarea cu Ochelari.com a fost o experienta foarte placuta pentru mine. Mi-au preluat ramele de ochelari de acasa, au montat lentilele comandate online si apoi mi-au returnat la domiciliu ochelarii tot prin curier. Si toate acestea in doar trei zile. Preturi onorabile si servicii premium.
Recomand echipa Ochelari.com.
Adevarati profesionisti.
Felicitari !!
Laura Emilia
Laura Emilia2 ani în urmă
O experienta placuta la fiecare colaborare. Opticianul m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta de lentile pentru nevoile mele chiar daca aceasta nu era neaparat cea mai scumpa. De asemenea, am apreciat ca absolut totul s-a desfasurat fara sa fie nevoie sa ma deplasez la sediul lor. Comunicarea pe mail/telefon a fost foarte eficienta.
Mihaela Pascu
Mihaela Pascu2 ani în urmă
Super site! Un fel de a imbina utilul cu placutul. Perfect adaptat in special in vremurile astea de pandemie. Si, in plus, mai este si amuzant probatul acesta de rame de ochelari tinand cont de multitudinea de forme. Atunci cand mergi intr-un magazin specializat, fie din jena, fie din lipsa de timp, probezi un numar limitat de rame din cele existente fizic in magazin. Pe acest site ai posibilitatea de a incerca virtual chiar si tipuri de rama la care probabil ca nici macar nu ti-ai arunca privirea altfel.
Am comandat pe ochelari.com cele doua perechi de ochelari pe care le port si pot spune ca am fost si sunt foarte multumita atat de calitatea lor, dar si de profesionalismul cu care am fost indrumata in discutia telefonica purtata. Mi s-a parut grozav faptul ca in ceea ce priveste alegerea lentilelor, nu am fost sfatuita sa aleg cele mai scumpe produse ale lor, ci cele care asigura un raport calitate-pret favorabil clientului. Mai mult decat atat, odata cu ochelarii comandati am primit si plicurile originale de la producator in care au fost ambalate lentilele, dar si un card de garantie si autenticitate emis de acesta, care este personalizat, ceea ce denota seriozitatea afacerii. In vremurile acestea, in care majoritatea incearca doar sa isi vanda produsele, este de apreciat atunci cand intalnesti si astfel de oameni dedicati si onesti. Am apreciat seriozitatea, profesionalismul si respectul acordat clientului, motiv pentru care am acordat din suflet cele cinci stelute. Recomand cu caldura!
Locații recomandate