/Bucuresti/Optica

Optiralf(Optica Medicala)

Calea Moșilor 127, București 020854, România

Optiralf(Optica Medicala)
Optica
5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q7+7Q București, România
+40 721 044 534
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Zamfir Ramona-Dora
Zamfir Ramona-Dora4 ani în urmă
Port ochelari de mai bine de 15 ani și am trecut pragul multor cabinete oftalmologice până să găsesc un doctor optometrist care să îmi recomande fix ceea ce am nevoie potrivit diagnosticului meu. Dr. Neagoe Florin este un profesionist, un om implicat și atent la ceea ce își doresc pacienții, unul dintre puținii care infirmă mitul 'de la oftalmolog te întorci cu ochelari fie că ai nevoie, fie că nu ai'. Unde mai pui că prețurile cabinetului sunt mai mult decât decente, constant există promoții pentru toate buzunarele și pentru toate nevoile, iar raportul calitate - preț este unul foarte bun, ramele cumpărate în urmă cu 5 ani nu au nici până în ziua de astăzi nici cea mai mică urmă de uzură. Vă recomand din tot sufletul să ajungeți la acest medic tânăr și dedicat, eu cu siguranță voi reveni cu drag de fiecare dată!
Titel Raduta
Titel Raduta5 ani în urmă
Design modern si servicii de calitate. Mi-am facut ochelari si sunt foarte multumit. Preturi accesibile. Recomand cu placere.
Andreea Neagoe
Andreea Neagoe5 ani în urmă
Personal amabil, calitate foarte buna, ambianta placuta, raport calitate-pret excelent, cu siguranta voi apela din nou la serviciile lor!
Andreea Kocsis
Andreea Kocsis2 ani în urmă
Cei mai buni profesioniști din București, prompți, empatici, serioși, și fantastici din toate punctele de vedere! Raportul dintre preț și calitate este la superlativ. Felicitări Optiralf!
Carmen Ana
Carmen Ana2 ani în urmă
Calitatea și durabilitatea, de o excepție rar întâlnite! Cei mai buni din branșa! Personal calificat, amabili și prompt. Recomand cu încredere.
Vlad Andrei
Vlad Andrei2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta plăcuta. Am avut posibilitatea de a alege atat lentile cat si rame dintr o gama diversificata de produse.
Dar cel mai important, este profesionalismul cu care am fost trat.
Alexandru Constantin Jbanca-Iluca
Alexandru Constantin Jbanca-Iluca2 ani în urmă
Recomand chiar și în timp de pandemie. Oameni profi, selecție bună de ochelari și preturi corecte.
Bogdan P
Bogdan P2 ani în urmă
Sunt foarte fericit cu noua pereche de ochelari care mi-au redat vederea perfectă si la distanta. Recomand Optiralf pentru profesionalism si interacțiunea perfecta!
Locații recomandate