/Bucuresti/Optica

Opti-Plus Crangasi

Complex Comercial, Calea Crângași 87, București 060346, România

Opti-Plus Crangasi
Optica
3.8
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F23X+5P București, România
+40 21 220 2170
opti-plus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicu Nic
Nicu Nic2 ani în urmă
SUNT FOARTE DEZAMĂGIT , Personal cu o abordare execrabila, am fost un client fidel dar azi eu si soția mea am fost uimiți când având programare, sa fim trimiși sa ne mai plimbăm pe motiv că mai sunt alte persoane de intrat, si daca am pus o intrebare despre filtru de calculator, dacă se aplică, am fost luați peste picior de ( o doamnă ) cu o atitudine neprofi .RUȘINE CĂ VA TRATAȚI ÎN AȘA FEL CLIENȚII.
Manuel Tanase
Manuel Tanase2 ani în urmă
Atmosfera placuta si profi, preturi ok.
Alex Marghescu
Alex Marghescu4 ani în urmă
O mizerie de firma cu angajați pe măsură (de cea mai proasta factura). Ochelarii făcuți la ei nu i am putut purta neputându ma acomoda cu ei iar la cererea mea de a înlocui lentilele mi s a răspuns cu jigniri, țipete din partea angajatilor de mahala și cu un fel de expertiza medicala de taraba (vânzătorii de acolo crezandu se fără niciun temei doctori și dând ei sfaturi despre modul în care ochelarii ar trebui purtați sau cum are loc acomodarea cu ei). În concluzie, angajați de nimic, comportament mizerabil și de foarte foarte proasta calitate!!
Hanea marius
Hanea marius4 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de ochelarii pe care i-am făcut la Opti Plus. Raport calitate preț foarte bune.
Doina Dandara
Doina Dandara4 ani în urmă
O echipa de profesioniști!
Mulțumesc!
George Calin
George Calin5 ani în urmă
CALIN VIORICA- AM FACUT OCHELARI LA ACEASTA FIRMA 2 PERECHI ,DE DISTANTA SI DE APROAPE CEI DE DISTANTA LA NICI 2 SAPTAMANI MERGAIND PE STRADA I-A ZBURAAT LENTILA,FIIND DE PLASTIC NU AVEA CUM SA SE CIOBEASCA ASA CUM AM PRIMIT-O DUPA REPARATIE SE CUNOASTE CA A FORTATO SA INTRE SI A CIBIT-O LA MARGINE LANGA RAMA,CRDETI CA SUNTEM PROSTI, STITI SA SOCOTITI NISTE PRTURI FOARTE MARI SI ZICETI CA NE DATI REDUCERE DAR EFECTIV ALA ESTE PRETUL ADEVARAT,INAINTE FACEA-TI TREABA MULT MAI BUNA VAM FOST CLIENT FIDEL SI EU SI SOTUL MEU DAR ACUM M-ATI DEZAMAGIT.
Ruslan Vitaly
Ruslan Vitaly5 ani în urmă
cei mai buni de pe piata !!!
Andrei Fitu
Andrei Fitu2 ani în urmă
D-na Claudia de la Optiplus Crangasi, a fost f amabilă și dornică să mă ajute, deși aveam o problemă la Optiplus Brâncoveanu. A insistat cu telefonul pt a-mi oferi un răspuns de la colegele de la Brâncoveanu. Felicitări! Un angajat model care încurajează clientii sa revina la d-voastră.
Locații recomandate