/Bucuresti/Optica

Legend Optic

Bulevardul Gheorghe Șincai 16, București 040317, România

Legend Optic
Optica
3.1
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C486+67 București, România
+40 734 114 215
legendoptic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eu Eu
Eu Eu4 ani în urmă
Firma la care lucrez, ii aducea anual pe cei de la Legend Optic sa ofere un consult gratuit de rutina. Acum 3 ani, am primit in urma consultului prescriptie de ochelari:miopie si astigmatism cu -0.25. Dupa consultul din anul urmator miopie cu astigmatism cu -0.50. Mentionez ca am achizitionat ramele si lentilele de la dansii(eu si alti colegi). La inca un an, cand deja simteam ca ceva nu e bine, m am dus la Regina Maria la consult la oftalmologie, unde am urmat un consult corect (care implica si picaturile acelea). Dna doctor de la RM m a atentionat ca acestea sunt cazuri foooarte frecvente, cu "doctorasi" care practica oftalmologia si prescriu ochelari fara a urma tot "protocolul". Mi a facut un test: control fara picaturi , a rezultat -0.5 si control dupa picaturi , a rezultat +1.00 (la aparatul acela). In concluzie am purtat 3 ani ochelarii gresiti. Invinovatesc si pe cei de la Legend Optic (pentru ca NU AVEAU VOIE SA DEA PRESCRIPTIE SI SA VANDA OCHELARI FARA SA RECOMANDE MACAR UN CONSULT LA CINEVA CARE A VAZUT BANCILE FACULTATII DE MEDICINA) dar mai ales pe mine pentru resemnarea cu care am purtat acei ochelari.
RECOMANDARE: NU PRIMITI OCHELARI LA RECOMANDARILE ORICUI CARE LUCREAZA LA "BLA BLA OPTIC"!
Sanatate!
Andra Dumitru
Andra Dumitru4 ani în urmă
Eu sunt foarte multumita de ochelari. I-am facut anul.trecut si nu am avut probleme.
O echipa serioasa, prompta si profesionista.
Multumesc Legend Optic
V M
V M5 ani în urmă
Mi-au facut o perereche de ocheleri ale caror lentile s-au matuit(*) in mai putin de 45 de zile. Dupa aproape un an(**) am mers si am reclamat situatia, mi-au refacut gratuit lentilele care au avut aceiasi soarta intr-un interval similar de timp. Am reclamat din nou, au spus ca trimit lentilele la expertiza la furnizor si ma suna.
Nu m-au sunat, insa am revenit eu in aprox. 3 saptamani. Mi-au spus ca trebuie sa fi facut eu ceva, i-am lasat in soare, i-am sters cu solventi etc.
Nu mi-au prezentat o expertiza sau un document care sa ateste o exploatare gresita, conctreta.

In concluzie am platit aprox. 600 lei pentru utilizarea maxim 3 luni a ochelarilor pe care i-am sters cu microfibra fara solutii si i-am lasat ocazional in masina, in toc, in bord in perioada martie - aprilie.

(*)Precizari privind matuirea: suprafata lentilei NU prezinta zgarieturi ci niste linii asemanatoare amprentelor degetelor formate din deformarea straturilor de tratament (heliomatic, antireflex etc.)
(**) Imi trebuie dioprii mici si pot sa stau fara ochelari.
Viorica Burcescu
Viorica Burcescu2 ani în urmă
Preț foarte mare ,calitate slabă!Am făcut o pereche ochelari pe care nu -i pot purta !Nu recomand!
Sorin Baran
Sorin Baran2 ani în urmă
Am fost foarte multumit de serviciile echipei Legend Optic care este aproape de statia de metrou Tineretului (daca nu poti ajunge cu masina, atunci solutia cea mai buna si mai rapida este metroul). Atmosfera este calda, iar angajatii sunt profesionisti. Andreea este un specialist cum rar apare pe piata romaneasca si isi da seama imediat ce probleme ai, asa cum a procedat si cu tatal meu, care nu putea vedea, deoarece ochelarii pe care ii folosea nu erau bine realizati. Ma bucur ca am descoperit o echipa simpatica si empatica si care se ocupa, inainte de orice, de nevoile clientului. Multumim pentru ajutor.
Angela Parvulescu
Angela Parvulescu2 ani în urmă
Absolut incantata. Mi-am facut la ei doua perechi de ochelari. Politete si stil, profesionalism, preturi moderate. O atmosfera placuta in magazin. Recomand.
Nicolae tabarac Chiran
Nicolae tabarac Chiran2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, prețuri mari și multe reclame mincinoase.
Andreea anghel
Andreea anghel2 ani în urmă
Un magazin cu personal calificat si amabil. Recomand cu incredere!
Locații recomandate