/Bucuresti/Optica

Expertoptik

Calea Moșilor 235, București 020872, România

Expertoptik
Optica
4.8
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WC+FG București, România
+40 763 321 782
expertoptik.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristiana Ghita
Cristiana Ghita2 ani în urmă
Recomand din toata inima. Imi fac ochelarii aici de aproape 10 ani si niciodata nu am avut ceva de reprosat. Amabilitate, promtitudine, produse de calitate si preturi decente.
Catalin Valutanu
Catalin Valutanu5 ani în urmă
Am intrat aici pentru pri.a dată pentru o mică reparație ochelarii de vedere, una dintre aripioarele care formează șaua nazală fiind deformată.
Amabili, în 2 momente mi-au schimbat-o, gratis.
M-am gândit "uite ce bine se pricep oamenii la afaceri, nu mi-au luat nimic acum, dar au asigurat o mare șansă să la 1500 de lei la ei la următoarea pereche de ochelari!" Felicitări!
Pstefane
Pstefane5 ani în urmă
Foarte buni ! Ofera servicii de calitate si personalizate pentru fiecare client, eu asa am simtit cand am apelat la ei. Ii recomand.
Lucian apostolache
Lucian apostolache5 ani în urmă
Super servicii, am apelat la ei pentru un consult si pentru o pereche de ochelari. Profesionisti si foarte prompti.
Cristian Pandele
Cristian Pandele5 ani în urmă
Profesionalism, calitate, rapiditate în execuție, garantie, preturi foarte bune!
Georgiana Luminița Purcaru
Georgiana Luminița Purcaru5 ani în urmă
UPDATE - 01.10.2018 ! In urma recenziei de acum doua luni, am primit un telefon de la domnul ce probabil detine optica, fiind luata la rost pentru faptul ca am indraznit sa imi exprim feedback-ul pe Google. Pe langa faptul ca am fost acuzata de rautate - ca asta a reprezentat feedback-ul meu - O mare prostie - Ca si consumator consider ca avem dreptul sa ne exprimam parerea cu privire la produsele si serviciile oferite de prestatori - Am primit si expresii dupa cum urmeaza - " Nu vreau sa am de-a face cu oameni ca dvs", " Din cauza rautatii oamenilor ca dvs a ajuns tara cum a ajuns". Intrebarea este - cunoasteti dreptul la exprimare libera ??? Cunoasteti putina teorie din cartea de marketing ? Nu s-a apreciat faptul ca m-am retras, nu am facut scandal, nu am cerut bani inapoi etc - ci am fost acuzata de rautate . Nu ne cunoastem personal domnule ca sa va "ranesc" intr-un fel sau altul din pura subiectivitate. Ar trebui sa invatati sa lasati clientii sa vorbeasca la telefon cand ii sunati sau fata in fata. Si ca sa va lamuresc putin - domnul cu care am venit la optica este chiar tatal meu si a lucrat 30 ani in armata, cunoscand foarte multa psihologie - asta sa va satisfac curiozitatea pentru intrebarea la adresa lui.

Ca idee si ca fapt divers, eu imi asumasem pierderea financiara cu ochelarii, dar pentru telefonul pe care l-ati dat, atitudinea agresiva si cuvintele jignitoare, pana la urma dvs ati iesit in pierdere din orice punct de vedere. Deoarece la momentul achizitionarii produsului, eram foarte incantata si am recomandat familiei si prietenilor optica dvs. Dar invatati cum sa relationati cu clientii, si mai ales cu femeile, ca nu sunteti la balci !

Din pacate nu recomand .... am fost la recomandarea unei prietene , am zis ca va fi ok, din pacate nu. Dupa nici 6 luni de la achiziție, ochelarii, mai precis lentilele, sunt deplorabile . Zgâriate in ultimul hal, cu precizarea ca nu au cazut, nu au fost trântiți, etc. Pe langa faptul ca am dat pe acest produs 540 lei, deoarece lentilele au fost cele mai scumpe, ca de ... hoya ... sunt atat de proaste, incat , de 21 ani de cand port ochelari, nu am avut lentile care sa se zgârie de la batistuta specială si sa se murdărească in asa hal fara sa pui mana efectiv pe lentila ! De cel putin 4-5 ori pe zi stau sa sterg ochelarii ... pur si simplu inadmisibil ... am ochelarii vechi de la o alta optica , ca pret , maxim 200 lei am dat si i am tinut si doi ani si inca arata perfect !!!
Deci nu recomand !!! Sunt atat de scarbita si dezamagita total incat am momente de imi vine sa depun reclamatie la ANPC , sunt sub orice critica ochelarii la nici un am de cand i am luat !
Matei mihai
Matei mihai2 ani în urmă
Cel mai bun centru de Optica la care am fost in ultimii 10 ani, am facut 2 perechi de ochelari la acest magazin, sunt prompti, si profesionisti in tot ceea ce fac; iti recomanda ceea ce cred ca ti se potriveste cel mai bine la ochelari, iar serviciile sunt ireprosabile, sunt rapizi si au produse de calitate.
Cei mai buni din Bucuresti, eu ii voi recomanda cu siguranta ori de cate ori cineva va avea nevoie de ochelari !
Toni Stoica
Toni Stoica2 ani în urmă
PUTIN MAI DEVREME AM AVUT SANSA DE A INTRA IN ACEST MAGAZIN INDE PTR.O REPARATIE A OCHELARILOR MI S.A RASPUNS CU MULTA ABILITATE SI BLANDETE...NU VA COSTA NIMIC...ASA CEVA SE PAREA CA NU MAI EXISTA..INCA MAI AVEM SPERANTA INCA MAI AVEM OAMENI....
Locații recomandate