/Bucuresti/Optica

Opti-Plus Moghioros

Drumul Taberei 40-44, București 061391, România

Opti-Plus Moghioros
Optica
4.1
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2FP+66 București, România
+40 21 746 4076
opti-plus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura Mutulescu
Laura Mutulescu4 ani în urmă
Personal deosebit! Am beneficiat de cea mai mare amabilitate din partea doamnei de acolo. Credeam ca nu pot sa folosesc garanția ochelarilor pentru a-i repara, deoarece erau achiziționați din alt judet, dar cu ajutorul doamnei am rezolvat această problemă, aceasta fiind foarte drăguță, am primit alta ramă cu montaj inclus pe garanție.
Recomand cu incredere serviciile Opti-Plus Vision!
Alina Rotaru
Alina Rotaru4 ani în urmă
Profesionalism si preturi incredibile. Din acest cabinet nu pleci doar cu o pereche de ochelari, pleci cu un nou look, pleci cu buna dispozitie si cu dorinta de a recomanda si altora! Felicitari! Se vede ca puneti pasiune in ceea ce faceti! Recomand cu drag!
Coca Mihaela
Coca Mihaela4 ani în urmă
sunt niste tepari,am platit practic pentru o pereche de ochelari,pt ca pe a doua pereche care era pt strada,nu am mai dorit-o,si nu mi-au dat nici banii,dar nici macar o pereche de ochelari care de fapt erau platiti...deci am pierdut 600 de lei si nici ochelarii nu i-am primit si eram clienta lor..sa le fie rusine,derbedei nesimititi....
Alexandra Teodorascu
Alexandra Teodorascu7 ani în urmă
Am intrat in magazinul Opti-Plus din Iancului cu teama ca voi avea o experienta neplacuta. Mentionez ca port ochelari de aproape 15 ani si am avut multe asfel de experiente in diferite cabinete. Am fost foarte placut surprinsa, profesionalismul si daruirea doamnei de la cabinet m-au facut sa plec foarte multumita de acolo. A durat foarte mult sa-mi aleg ramele si am crezut ca isi va pierde rabdarea doamna optometrist, insa nu a fost asa, mi-a aratat si m-a sfatuit ce mi se potriveste si nu s-a aratat deranjata de "mofturile" mele. Am reusit impreuna sa gasim ceea ce mi se potrivea cel mai bine. Cand a fost vorba despre lentile mi-a explicat cu rabdare despre fiecare, desi eu nu cred ca as mai fi avut rabdare cu mine :) .Am asteptat cu nerabdare ochelarii si cand i-am primit am avut cea mai placuta surpriza, sunt cei mai buni ochelari pe care i-am avut pana acum. Voi reveni cu placere de fiecare data si fara teama. Sincere Felicitari!
Georgiana Petre
Georgiana Petre2 ani în urmă
Opti-Plus Iancului! Personal foarte amabil si dispus oricand sa te ajute cu oferte pe placul fiecaruia! Recomand cu caldura! As reveni lunar!
Daniel Scurtu
Daniel Scurtu2 ani în urmă
MARE ȚEAPĂ! Feriti-va!

Am platit 900 de lei pentru o pereche de ochelari crezând că e policarbonat Esilor, și mi-a crăpat in mai puțin de un an, pentru că era PLASTIC ieftin no-brand.

Nu mi-a dat plicul de la lentile. Deși spunea că are 2 ani garanție a refuzat-o pentru că "n-am avut eu grijă".

Sa nu cumva să cumpărați de la ei ceva, sunt niste mincinoși țepari.
George Camerzan
George Camerzan2 ani în urmă
Omul sfinteste locul...Doamna de la magazin face toti banii. Sunt client de 7 ani, cu multe perechi de ochelari achizitionati (in timp) de acolo. Daca nu era dansa, sigur ma orientam catre concurenta. Chiar daca au fost cateodata probleme tehnice , s-au gasit solutii care sa ma multumeasca/compenseze. Din puncul meu de vedere, daca nu o mai vad pe acolo, m-au pierdut de client.
Mariana Has
Mariana Has2 ani în urmă
Domnule Daniel Scurtu,
Oricine, poate posta, orice,pe Google,dar afirmatiile dvs ,sunt profund NEADEVARATE.
Va transmit asta,in calitate de Director al magazinului Optiplus Iancului.
Fac parte din echipa Optiplus, de mai bine de 10 ani,iar la cabinetul Iancului,imi desfasor activitatea ,de opt ani. Din anul 2015,pana in prezent, NU ATI COMANDAT NICIO PERECHE DE LENTILE sau OCHELARI ! Acest lucru a fost verificat in baza noastra de date.Va rog sa prezentati dovezi,iar daca nu, macar aveti decenta sa stergeti aceasta postare defaimatoare!
Locații recomandate