/Bucuresti/Optica

Optica Vedere Iancului

Șoseaua Mihai Bravu 126, București 030167, România

Optica Vedere Iancului
Optica
5
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RM+6F București, România
+40 729 883 675
opticavedere.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona Piciovnic
Simona Piciovnic2 ani în urmă
Recomand! Servicii de calitate, promptitudine si buni specialisti! In plus, m-am simtit ca acasa datorita personalului cald si rabdator!
Loredana Ifrim
Loredana Ifrim2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal super profi si proactiv, m-au ajutat cu control si montaj in doar cateva ore! Ii recomand din tot sufletul.
Daniela Galbinasu
Daniela Galbinasu2 ani în urmă
Sunt foarte încântată de noii mei ochelari primiți cadou cu ocazia Zilei Internaționale a Vederii. Apreciez gestul și calitatea oamenilor și a serviciilor și îi recomand cu căldură. Mulțumesc!
Andreea Zamfir
Andreea Zamfir2 ani în urmă
Recomand atât pentru calitatea produselor, cât şi pentru profesionalismul personalului! 💯
Gabi Iacob
Gabi Iacob2 ani în urmă
De două ori mulțumit, deopotrivă pentru consultanță în alegerea ramelor și a lentilelor potrivite și de consultația de specialitate făcută în mod profesional, cu amabilitate și răbdare desăvârșită , lucruri ce au dat ca rezultat două perechi de ochelari perfecte pentru mine și deasemenea aprecierea mea sinceră cu promisiunea de a vă recomanda cu căldură la fel ca și pînă acum. Mulțumesc!
AUTOPROTECT
AUTOPROTECT2 ani în urmă
Mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care ați dat dovadă, pentru consultația de specialitate care a condus la un rezultat peste așteptări, pentru informațiile prețioase și pentru ajutorul dat pentru a face alegerea potrivită nevoilor mele.
Denisa Andreea
Denisa Andreea2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Personalul f amabil. Mai ales domnul care m-a ajutat astazi cu o gramada de informații. Cea mai tare Optica Vedere. Foarte rar mai găsești astfel de oameni calzi si buni.
Montajul f rapid, cu materiale de calitate.
Keep up the good work ❤
Alina Buzatu
Alina Buzatu2 ani în urmă
Mă declar foarte mulțumită de serviciile opticii Vedere Iancului. Rezultatul final a fost wow, atât din punct de vedere calitativ (mă refer la materialele cu care lucrează, atât ramele, cât și lentilele Hoya sunt tip-top), cât și modul în care a fost efectuată lucrarea. Am ales să fac consultul oftalmologic tot la ei. A fost o alegere foarte buna, consulatul opticii a petrecut mai bine de 30 de minute pentru a se asigura că alege cea mai potrivita dioptrie pentru mine. Totul a fost foarte profesionist începând cu materialele, produsele folosite, manoperă, livrarea. Recomand cu mare incredere! PS: menționez că pot -6.75 (miopie). Las pozele pentru susține cele împărtășite.
Locații recomandate