/Bucuresti/Notar

Notariat Stoica Sebastian Eduard

incinta Palat U.G.I.R, Strada George Enescu nr.29, București 010303, România

Notariat Stoica Sebastian Eduard
Notar
4.9
576 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VX+F2 București, România
+40 722 222 281
notariatstoica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Cănănău-Voiţă
Radu Cănănău-Voiţă2 ani în urmă
Foarte prompti si serviabili, fiind cu un nou-anscut am comunicat in avans toate detaliile pe Whatsapp si cand am ajuns la ora programata totul era gata, doar am completat si semnat actele, in 10 min eram gata. Recomand din plin, asa trebuie sa fie calitatea unui serviciu.
Sorin Oprea
Sorin Oprea2 ani în urmă
Singurul cabinet de notariat din Bucuresti pe care l-am găsit deschis sambata. Am făcut programare vineri, sambata am și rezolvat. Foarte rapizi și profesioniști! Recomand cu mare drag. Sunteți cei mai tari!!!🔥🔥🔥
Dan Rusu
Dan Rusu2 ani în urmă
Foarte multumit! E singurul notariat pe care l-am gasit deschis sâmbătă. Mi-au redactat profesionist si repede procura de care aveam nevoie pentru inmatricularea unei masini. Copiile actelor au fost trimise pe email, asa că problema s-a rezolvat in 10 minute. Mi-a facut plăcere sa interacționez cu ei. Dan
Cristina Edu
Cristina Edu2 ani în urmă
Nota 10 pentru serviciile oferite de acest notariat. Aveam nevoie urgent de eliberarea unui document și apeland la acest notariat totul a fost simplu si extrem de rapid. Am sunat, am trimis documentele inainte cu 10 minute, iar cand am ajuns acolo documentele erau deja pregatite pentru a fi semnate. Chiar merita 5 stele. Multumim pentru profesionalism! Cristina
Iulian Ghita
Iulian Ghita2 ani în urmă
Un serviciu exceptional. Comunicare excelenta, am primit prin mail drafturile pe care le-am semnat foarte repede fiind verificate in avans. Notarul este exact opusul notarului apretat si pretios, fiind surprinzator de cald si amabil. Recomand cu mare caldura!
B. H.
B. H.2 ani în urmă
Aveam nevoie urgentă de o procură până la sfârșitul săptămânii și era vineri după amiază. Am sunat la mai multe notariate și am dat de comoditate gen: "domne e vineri, reveniți luni". Apoi am sunat la Notariat Stoica și mi-au spus că mă pot ajuta și că să trimit actele necesare pe e-mail.

A doua zi dimineața, la ora 7:36, repet, sâmbătă dimineața la ora 7:36 am primit email cu ora la care sunt așteptat să ridic documentele cerute. În timp ce alți notari erau comozi vineri după amiază și îmi spuneau să revin luni deși le spusesem că e urgent, aici s-a ținut cont de urgența mea și am primit răspuns sâmbătă dimineața.

Evident am fost impresionat așa că voi reveni și pe viitor.
Ionut Tilvar
Ionut Tilvar2 ani în urmă
Profesionalism și comunicare! Oameni foarte bine pregătiți. Am făcut aici toate actele pentru vânzarea-cumpărarea unui imobil și totul a mers perfect. Recomand!
Florin Adrian Constantin
Florin Adrian Constantin2 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism, rapiditate!
Am comunicat telefonic și pe whats app pt cumpărarea unui apartament, am primit draftul pe mail iar în ziua semnării a mers totul foarte repede. Mulțumesc!
Locații recomandate