/Bucuresti/Notar

Ad Solemnitatem

Strada Buzești 63-69, București 011013, România

Ad Solemnitatem
Notar
4.1
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XM+X7 București, România
+40 21 310 1950
notariatpublic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana H
Diana H4 ani în urmă
Excelent! E lucru mare in Bucuresti sa gasesti un cabinet notarial cu oameni amabili, competenti, eficienti, comunicativi si orientati catre client! Am descoperit din intamplare cabinetul Ad Solemnitatem acum cativa ani si revin cu placere de fiecare data aici pentru toate actele notariale.
Cristina T
Cristina T5 ani în urmă
Am fost abordata cu o atitudine foarte aroganta si lipsita de curtoazie cand am vrut sa legalizez o traducere, cu ochi dati peste cap pt ca nu aveam specimen de semnatura acolo, lucru care nu mi s-a mai intamplat la niciun notariat. Nu m-au ajutat cu legalizarea din motive obiective, dar nu am inteles tratamentul in scarba doar pentru ca nu mai lucrasem cu ei pana atunci. Putina politete si un zambet cred ca nu au cum sa strice.
Petre Lepadat
Petre Lepadat5 ani în urmă
Un notar pe care il recomand cu placere. Foarte bine pregatita profesional,amabila si inconjurata de o echipa profi. Ori de cate ori am nevoie de un act notarial apelez cu incredere la serviciile dansei.
Mihai Ferener-Vari
Mihai Ferener-Vari6 ani în urmă
Recomand cu incredere. Tot personalul este dragut si amabil. Eu am facut un contract de vanzare cumparare si totul a decurs foarte bine. Doamna notar Cristina a fost mereu saritoare si m-a ajutat cand am avut nevoie de informatii. Nu am vazut cozi cum sunt la alte notariate, de regula am instiintat ora la care merg si totul a decurs fara probleme. De preturi nu stiu ce sa zic, nu prea ma pricep, poate or fi un pic peste medie, dar aici te simti apreciat si respectat.
Stefan Panduru
Stefan Panduru6 ani în urmă
O recomand cu tot sufletul.Daca aveti nevoie de serviciile unui notariat puteti apela cu incredere! Personal extrem de amabil! Totul s-a desfasurat rapid si frumos! Bravo! As fi foarte incantat daca am avea parte de astfel "tratament" la toate firmele care ofera servicii!
Mirela Cudalb
Mirela Cudalb2 ani în urmă
Am semnat peste 70 de acte notariale la acest birou notarial în ultimii 10 ani. Întotdeauna mi s-a respectat programarea făcută, o semnare de antecontract/contract vânzare imobile a durat, în medie, 30 minute, pentru că documentele se pregătesc și se trimit clientului cu o zi înainte, spre a fi studiate și nu există aproape niciodată erori de redactare în document.

Personalul auxiliar este amabil și bine organizat, iar doamnele notar cu care am lucrat acolo sunt foarte bine pregătite profesional, amabile și atente la detalii.

Spațiile sunt amenajate astfel încât să nu stai în picioare pe vreun hol înghesuit, asigurându-se climatul potrivit pentru citirea documentelor înainte de semnare.

Recomand cu încredere!
Stefan Taranu
Stefan Taranu2 ani în urmă
Am descoperit din întâmplare acest cabinet și am fost plăcut surprins de profesionalismul și promptitudinea de care au dat dovadă. Cu siguranța voi reveni ori de câte ori am nevoie de un notar.
Mariana samson
Mariana samson2 ani în urmă
Doamna Janeta Mrad merită pe deplin bunul renume de care se bucură! Să lucrezi cu cabinetul doamnei înseamnă siguranță! Și nu doar atât! Politețe și eleganță!
Locații recomandate