/Bucuresti/Notar

RĂDULESCU ANDREEA, BIROU NOTARIAL

Strada Străbună 3, București 012461, România

RĂDULESCU ANDREEA, BIROU NOTARIAL
Notar
2.5
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2MQ+7W București, România
+40 21 667 0737
notariatpublic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura Stefanut
Laura Stefanut2 ani în urmă
Am sunat pentru o procura si desi mi-a spus ca trebuie sa ma programez peste 2 saptamani, a refuzat sa ma programeze - mi-a cerut sa revin telefonic peste o saptamana. Alte detalii mi-au fost oferite in bataie de joc.
Alice Petcu
Alice Petcu2 ani în urmă
O stea este mult pentru serviciile pe care le oferă. Este bătaie de joc la adresa clienţilor. De chinuim de 8 luni să finalizăm o tranzacţie imobiliară şi nu putem pentru că domniile lor nu au fost capabili să facă certificatele de moştenitori corect, şi nici nu le dau dosarul să ne putem transfera la un notar care să ştie meserie. ORIBIL!!! Unde mai pui că sunt şi impertinenţi...
Luciana Dumitrescu
Luciana Dumitrescu2 ani în urmă
Ne-au facut sa asteptam destul de mult in conditiile in care noi am venit la ora convenita si nu au dat informatii foarte clare despre actele originale care trebuie sa existe la momentul semnarii. Per total o experienta frustranta raport calitate/pret.
Maryo Popa
Maryo Popa4 ani în urmă
Ce sa va spun am fost la doamna Notar sa fac o procura am dus toate actele am plătit a rămas sa ma întâlnesc sa semnez nu am ajuns din cauza seviciului și am ajuns în alta zi.
În ziua în care m-am dus mi-a cerut bonul fiscal din păcate pt mine nu îl mai aveam pt ca îl aruncasem și bineînțeles ca de aici sa produs un întreg scandal dar nu cu doamna notar și cu angajatele care sunt de o nesimțire crunta ma acuzau ca nu am plătit și le-am rugat sa se uite pe camera ca am plătit și poate sa vadă asta.... nu va spun ca mai aveau puțin și ne lua la bătaie ceea ce nu mi se pare corect din punct de vedere profesional și mai ales ca tu ești o angajata și eu sunt client a fost pentru ultima data în care eu am sa mai calc la notariatul asta dezgustator din cauza angajatelor care știu sa vb foarte frumos cu clienții.... Păcat doamna notar ca sunteți o femeie deosebita și vad ca nu sunt primul client nemulțumit. Când srie unul singur ca e namultumit nu-l luați în seama dar când scriu atațea clienți ca sunt nemulțumiți înseamnă că cineva are o problema. Va mulțumesc.
Roxana M. V.
Roxana M. V.4 ani în urmă
Horror! Am fost pentru o simplă procura notariala, care pe vremuri la acelasi cabinet o făceau pe loc, si acum trebuia programare în condițiile în care era un singur client în fața mea la ora 9 am. Nu vorbesc de faptul că am ascultat discuția privată între notar si client în hol până secretara m a privit în ochi sa ma întrebe ce vreau. Ma evita ca un ospătar grabit. Va recomand tuturor celor care căutați notar cabinetul Danacica de pe Ion Mihalache. E langa cofetăria Victoria si au clienti gârlă. În 10 ani nu am făcut niciodată programare si pentru procuri te rezolva pe loc. Asta numesc stiinta de a lucra cu clientul si de a stii sa tratezi oamenii, în general.
Robu Florentina
Robu Florentina2 ani în urmă
Multumesc Mult !
Foarte multumita de sericiile lor si respecta masurile Covid cu strictete !

Personalul foarte amabil chiar daca trebuie sa se muleze pe fiecare persoana in parte ... (cazul meu)
Multumesc secretarelor,SPOR!
Eduard Vituș
Eduard Vituș2 ani în urmă
Servicii de calitate. S-au mișcat extrem de rapid cu actele. Tot personalul foarte politicos. Respectau măsurile anti-Covid19.
Teodora Stoian
Teodora Stoian2 ani în urmă
Cei mai buni! O experienta placuta! Multumesc
Locații recomandate