/Bucuresti/Notar

Munteanu Laura Mirela Notar Public

Strada Jiului 7, București, România

Munteanu Laura Mirela Notar Public
Notar
3.4
70 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F2MR+FP București, România
+40 21 667 5335
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Self1 an în urmă
EVITATI!!! Nu m-am simtit atat de umilita niciodata. Am avut nevoie de o procura pt dna contabila, am ajuns la receptionista (voi evita cuvantul dna), de cum am intrat dna notarita i-a facut semn receptionistei “nu”, semn pe care credea ca eu nu il observ. Mi s-a spus ca imi trebuie actul contastator, ok am plecat, dupa maxim 10 min m-am intors si cu actul constatator si mi se spune ca dupa ora 14:00 nu mai primesc acte, ma uit la ceas, era 14:02 😵‍💫
Plec si sun la biroul notarial sub pretextul ca as vrea sa vin in 10 min pt o legalizare, mi se spune ca da pot veni, moment in care le-am spus “pai credeam ca nu mai primiti acte dupa ora 14:00, raspunsul a fost pe un ton ridicat, bineinteles, ca ne permitem sa ne selectam clientela, am ramas speachless. Chiar nu puteam intelege, eram imbracata normal, geanta de la ted baker, facultate, job bine platit etc 🤣 si pe urma mi-am dat seama ca era din cauza ca sunt mai creola 😉. Imi doresc sa se simta si doamnele atat de umilite macar 5 min. Peace
David Mihai
David Mihai2 ani în urmă
Aglomerat și pierzi timp. Suni sa faci o programare sa nu stai ca prostu la coada, iar ele te pun sa vii fără programare ca sa prindă cât mai mulți clienți. 😃

Te da afara pe motivul ca sunt prea multe persoane, iese o persoana, după se ia de tine că intri și încă nu ai voie (maxim 4 persoane). Cică respectam regulile COVID, dar ele nu poartă mască (da, stau la un birou cu geam transparent, dar când se plimba prin clădire o fac fără mască).
Andrei T
Andrei T2 ani în urmă
Nu refuza lucruri mai marunte si ieftine cum fac altii. Revin la ei cand am ocazia.
E greu sa gasesti un notar serios.
Nu fac programari decat pentru chestii complicate.
Am avut noroc sa nu prind f aglomerat si am stat doar 10 minute afara. Limitarea de 4 persoane e buna dar e cam dificil de stat afara in soare.
Simona matache
Simona matache2 ani în urmă
Imi pare rau ca nu exista recenzii si cu valori negative. Domnul notar lipsit de profesionalism ,sictirit si mult prea preocupat de discutia cu fiul ( dupa spusele angajatelor). Regret drumul si sfatuiesc sincer ocoliti locatia.
Beatrice Barbu
Beatrice Barbu2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii intalnite pana acum, lipsa de respect fata de client, persoane la receptie care nu stiu sa discute cu rabdare si intelegere, nu recomand deloc
Ioan Secara
Ioan Secara2 ani în urmă
Doua stele pt ca aveau un caine care te primea mai bine decat "duamnele" de la receptie. Altfel, evitati
Dan Popa
Dan Popa2 ani în urmă
Am întâlnit o lipsă de bun simț și respect pe care nu am mai intalnit-o la niciun alt birou notarial. Fără "buna ziua", fără "va rog", fără explicații, de parcă ei erau clienții.
Păcat că numărul notarilor este limitat, altfel acest birou ar fi dispărut de mult din piata.
Bogdan Ilie
Bogdan Ilie2 ani în urmă
Evitați pe cât posibil să mergeți amici! Am pierdut o ora degeaba ! Îmi trebuia o procura iar cele 2 doamne se contraziceau una sunea că trebuie acea procura iar cealaltă doamna spunea că nu îmi trebuie . Pe langa asta am așteptat 35-40 minute pentru a debloca contul bancar ( cum ar fi daca mergi la Mega sa faci cumpărături și casieri zice numai un pic să-mi deblochez contul ) și stai 30 de minute sa plătești produsele . Cât am stat acolo am mai auzit alte persoane că se plângeau de informațiile eronate oferite de angajați.
Victor Marcoianu
Victor Marcoianu2 ani în urmă
De evitat cu orice preț!
Bătaie de joc dusă la rang de artă. Cere o serie de hârtii, după care se răzgândește și dorește alte hârtii ce nu sunt cerute în altă parte.
Atitudine scârboasă și neadecvată lucrului cu publicul. Bătaie de joc intenționată și gratuită.
Locații recomandate