/Bucuresti/Notar

Notar Public Lupuleac Mihai Viorel

Bulevardul Iuliu Maniu 65, București 061085, România

Notar Public Lupuleac Mihai Viorel
Notar
1.7
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MC+GR București, România
+40 21 769 5453
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stef Beatles
Stef Beatles2 ani în urmă
O experienta cat se poate de urata ! doamna notar are doi angajati la receptie care "uita " sa le transmita clientilor ca actele vor fi gata in 3 luni,pt ca dansa are alte prioritati .la un simplu telefon ,te cheama si iti pune actele in brate ,ca sa mergi unde vrei tu daca nu iti convine situatia.tipic ceausist.rusine !
Ion Cimpoeru
Ion Cimpoeru2 ani în urmă
Trebuie evitați. Niște aroganți, nu știu de ce se comportă așa. Am fost pentru o radiere ipotecă din cartea funciara și mi-au spus ca ei ajung la bancă odată la 1-2 ani. Le-am zis ca banca este la Cora Lujerului și mi-au răspuns ca nici dacă ar fi banca la parterul blocului nu s-ar deplasa mai des. Evitați
Steluta Serghiuta
Steluta Serghiuta2 ani în urmă
Sunt de o nesimtire iesita din comun! Nu stiu sa vb frumos, sa spuna "te rog", 0 empatie fata de clt. Este mai rau ca la piata. Nu recomand, atitudinea lor fata de clt lasa de dorit, parca ei iti dau bani sa vii la ei, nu i platesti tu!
Eugenia Ilies
Eugenia Ilies7 ani în urmă
Sunt serioși dar durează foarte mult din cauza unei greșeli logistice. Am fost cu o zi înainte sa mă programez pentru ca trebuia sa aduc un translator. Ar fi putut redacta procura din timp dar au zis ca durează foarte puțin și nu are rost. Am venit de dimineață cu trabsatorul și am așteptat 50 minute sa fac cererea si apoi sa redacteze ei procura .
Dacă se făceau din timp era de stat efectiv maxim încă 10-15 minute pt citirea actului și verificarea datelor.
Eu cred ca ar putea îmbunătăți dacă ar avea formulare gata pregătite și ar lua din timp datele .
Diana-Alina Gazdac
Diana-Alina Gazdac2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta cu un notar. Incepand cu front-desk-ul cat si cu notarul. Niste ignoranti care nu te ajuta cu nimic si au si un aer de superioritate nejustificat! Cautati in alta parte.
Alexandru Iordan
Alexandru Iordan2 ani în urmă
A fost beat la lucru, nu a fost în stare să facă o amarata de declarație!
Laurentiu moga
Laurentiu moga2 ani în urmă
Nerecomandat! O stea pentru ca nu se pot acorda zero stele! Am discutat telefonic, fiind din provincie, am stabilit o ora pe care bineinteles eu am respectat-o. Am asteptat o ora intr-o sala de asteptare insalubra cu mai multe persoane fara a se respecta vreo regula tinand cont de situatia sanitara actuala. Dupa o ora am renuntat si m-am reorientat la un alt cabinet.
In rezumat: mizerie, nerespectarea distantarii sociale, lipsa de profesionalism pentru front office, nici un respect fata de clientii care platesc dealtfel aceste servicii.
Regret ca nu am tinut seama de celelalte recenzii...
Vova Rusnac
Vova Rusnac2 ani în urmă
Tocmai ce am iesit din acest loc infernal, dupa un tratament inuman, in care verisorul meu netransportabil, cu multiple boli conice si handicapuri a fost expus la o situatie umilitoare, josnica, etc... Scos pe semnatura, dintr un centru de ingrijire pt. batrani (pt. ca nici un notar nu si a aratat disponibilitatea de a veni la centru...in conditiile in care centrul se afla la 5 min. de mers pe jos) fiind sub tratament cronic, cu pempers, in scaun cu rotile a fost tinut 4 ore pt." indeplinirea tuturor conditiilor legale".
Locații recomandate